مقاله بررسی نتایج آزمایشات میکروبی مواد غذایی در کیترینگهای هوایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نتایج آزمایشات میکروبی مواد غذایی در کیترینگهای هوایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نتایج آزمایشات میکروبی مواد غذایی در کیترینگهای هوایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نتایج آزمایشات میکروبی مواد غذایی در کیترینگهای هوایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نتایج آزمایشات میکروبی مواد غذایی در کیترینگهای هوایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مقاله عوامل موثر در فساد مواد غذایی، عوامل اصلی فساد که شامل فساد بیولوژیکی و فساد فیزیکو شیمیایی است بررسی شده است . همچنین در مورد طبقه بندی مواد غذایی بر اساس نحوه فساد پذیری، منابع اصلی راهیابی میکروارگانیسمها به مواد غذایی عنوان شده است . طبق آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه و محصول نهایی مشخص شده است که بیشترین آآْودگی ها مربوط به شیرینی جات و سالاد ها می باشد چرا که بیشترین دستکاری نیز روی این مواد انجام می شود . میکرو ارگانیسمها ی یافت شده در این مواد بیشتر اشیر شیا کولای و کلیفرمها می باشند .. در این بین به تحقیقات انجام شده در سایر خطوط هوایی نیز اشاره شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.