مقاله بررسی “کنش ارتباطی” در یک حکایت تمثیلی از دفتر اول مثنوی معنوی (مطالع? موردی مذاکرات داستان پنجم مثنوی معنوی بر اساس نظری? “کنش ارتباطی” هابرماس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی “کنش ارتباطی” در یک حکایت تمثیلی از دفتر اول مثنوی معنوی (مطالع? موردی مذاکرات داستان پنجم مثنوی معنوی بر اساس نظری? “کنش ارتباطی” هابرماس) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی “کنش ارتباطی” در یک حکایت تمثیلی از دفتر اول مثنوی معنوی (مطالع? موردی مذاکرات داستان پنجم مثنوی معنوی بر اساس نظری? “کنش ارتباطی” هابرماس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی “کنش ارتباطی” در یک حکایت تمثیلی از دفتر اول مثنوی معنوی (مطالع? موردی مذاکرات داستان پنجم مثنوی معنوی بر اساس نظری? “کنش ارتباطی” هابرماس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی “کنش ارتباطی” در یک حکایت تمثیلی از دفتر اول مثنوی معنوی (مطالع? موردی مذاکرات داستان پنجم مثنوی معنوی بر اساس نظری? “کنش ارتباطی” هابرماس) :

تعداد صفحات :۲۹

“دموکراسی گفتگویی” نظریه‌ای است که در قرن بیستم به‌وسیل یورگن هابرماس، فیلسوف و جامعه‌شناس آلمانی طرح شد. این گفتگو در یک “حوز عمومی” با “مشارکت آزاد شهروندان مستعد” شکل می‌گیرد. ابزار تعامل در آن “زبان ارتباطی عام” است و برای رسیدن به “تفاهم” یا “پذیرش استدلال برتر” صورت می‌گیرد. این نظری هابرماس در ادبیات سیاسی معاصر تحت عنوان “کنش ارتباطی” شهرت یافته است. مولوی در حکایت تمثیلی”شیر و نخجیران” مذاکره ای به کاربسته است که با ارکان نظری یادشده قابل بررسی است. در این راستا، نوشت حاضر ابتدا، به توضیح اجمالی مؤلفه‌های “نظری انتقادی هابرماس”، “حوز عمومی”، “جهان زیست” و “زبان ارتباطی عام” و تعریف تمثیل می‌پردازد. سپس با تحلیل و بررسی بخش مذاکرات داستان “شیر و نخجیران” مولوی، نتیجه می‌گیرد؛ که مذاکر اول، با قواعد “دموکراسی گفتگویی” هابرماس، همخوانی بیشتری دارد و با پیش‌روی داستان، کنش ارتباطی مذاکرات کم و رنگ سیاسی و راهبردی آن غلظت پیدا می‌کند. رنگ سیاسی لای اندرونی تمثیل یادشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.