مقاله پایش و پیش بینی روند تغییرات مکانی و زمانی کاربری/ پوشش اراضی (مطالعه موردی: منطقه مراوه‌تپه، گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پایش و پیش بینی روند تغییرات مکانی و زمانی کاربری/ پوشش اراضی (مطالعه موردی: منطقه مراوه‌تپه، گلستان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایش و پیش بینی روند تغییرات مکانی و زمانی کاربری/ پوشش اراضی (مطالعه موردی: منطقه مراوه‌تپه، گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش و پیش بینی روند تغییرات مکانی و زمانی کاربری/ پوشش اراضی (مطالعه موردی: منطقه مراوه‌تپه، گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایش و پیش بینی روند تغییرات مکانی و زمانی کاربری/ پوشش اراضی (مطالعه موردی: منطقه مراوه‌تپه، گلستان) :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق تغییرات کاربری اراضی سال­های گذشته منطقه مراوه­تپه در استان گلستان و امکان پیش­بینی آن در آینده با استفاده از مدل زنجیره مارکوف بررسی شده است. بدین منظور با استفاده از تصاویر سنجنده­های MSS، +ETM و OLI ماهواره لندست و اطلاعات جانبی منطقه، نقشه کاربری اراضی سال­های ۱۳۶۵، ۱۳۷۹ و ۱۳۹۳ تهیه شد و نقشه کاربری اراضی سال ۱۴۰۷ پیش­بینی گردید. با توجه به نتایج این تحقیق، مساحت جنگل متراکم در طی دوره­های مورد مطالعه و با گذر زمان کاهش یافته، اما مساحت اراضی کشاورزی با گذر زمان افزایش یافته است. در این منطقه مساحت مرتع متراکم در طی دوره (۱۳۶۵-۱۳۷۹) کاهش یافته است. نرخ افزایش سالیانه اراضی کشاورزی در طی دوره (۱۳۶۵-۱۳۷۹) برابر ۴۵/۱۱۳ هکتار و در طی دوره (۱۳۷۹-۱۳۹۳) نرخ افزایش برابر با ۲۷/۹۱ هکتار در سال بوده است. نتایج حاصل از پیش­بینی تغییرات در فاصله زمانی ۱۳۹۳-۱۴۰۷، نشان داد که طی این دوره احتمال می­رود مساحت کاربری­های جنگل نیمه­متراکم و مرتع متراکم کاهش یابد و مساحت سایر کاربری­ها با توجه به نتایج پیش­بینی مدل افزایش یابد. در این میان بیشترین افزایش مربوط به کاربری کشاورزی با روند ۸۹/۲۵ هکتار در سال است. با توجه به یافته­های تحقیق، تغییرات کاربری اراضی در جهت تخریب عرصه­های منابع طبیعی بوده است. هرچند در سال­های اخیر اقدامات مؤثری در جهت حفاظت این عرصه­ها صورت گرفته است، اما همچنان توجه و حفاظت بیشتر منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه مراوه‌تپه امری ضروری می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.