مقاله اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان بلایای طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
25 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان بلایای طبیعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان بلایای طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان بلایای طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلال استرس پس از سانحه در بازماندگان بلایای طبیعی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

بلایای طبیعی، باعث بروز استرس تروماتیک می شوند و زندگی میلیونها نفر را در سراسر دنیا تحت تأثیر قرار می دهند . جایگاه استراتژی پیشگیری، بخصوص در برنامه ریزی ها برای بلایای طبیعی به طور فزاینده ای، اهمیت پیدا کرده است . اکثر افرادی که با فاجعه روبرو می شوند، فقط علایم متوسطی از آسیب را نشان می دهند . برخی افراد دچار بیماریهای روانی بعد از فاجعه می شوند . یکی از شدیدترین این اختلالات، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) 1 می باشد که تأثیر زیادی بر روی زندگی شخصی و اجتماعی افراد می گذارد .
سوالات بسیاری در مورد ماهیت این اختلال و نحو برخورد با آن وجود دارد . علاوه بر آن سوالاتی نظیر اینکه آیا درمان لازم و مفید است و یا اینکه چه کسانی باید زودتر مورد کمک و حمایت قرار گیرند باید به روشنی پاسخ داده شوند . اهمیت مداخله زود هنگام هم مورد دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد . افرادی که ازاختلال استرس پس از سانحه رنج می برند با رویدادهای تکان دهنده ای مواجه بوده اند که همچنان بازندگی آنها تداخل دارد . آنها به طور معمول علایم زیر را تجربه می کنند .
-۱ تجربه مجدد ضربه از طریق بازگشتهای مکرر، افکار مزاحم تکرار شونده یا تصور ناگهانی اینکه آن رویداد تکان دهنده درست همین الان اتفاق می افتد .
-۲ کناره گیری، بی حسی هیجانی، جدایی از دیگران .
-۳ میل شدید به محبت و حمایت علی رغم انفجارهای خشم .
-۴ حساسیت افراطی، اختلال در خواب، احساس گناه، اختلال در حافظه، مشکل تمرکز و اجتناب از کارهای تداعی کننده رویداد تکان دهنده .
تحقیقات بسیاری نشان داده اند که مداخله زود هنگام و صحیح و استفاده از روشهای درمانی می تواند در کاهش علایم این اختلال و کمک به بهبودی بیماران نماید . در این مقاله سعی شده است، تا به تعریف اختلال، بررسی ویژگی های بالینی آن، همچنین مشکلات همراه با این اختلال و از همه مهمتر شیوه برخورد با آن پرداخته شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.