مقاله اثر زمان برداشت و رطوبت شلتوک بر راندمان، ضریب تبدیل و نیروی گسیختگی خمشی برنج رقم هاشمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر زمان برداشت و رطوبت شلتوک بر راندمان، ضریب تبدیل و نیروی گسیختگی خمشی برنج رقم هاشمی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر زمان برداشت و رطوبت شلتوک بر راندمان، ضریب تبدیل و نیروی گسیختگی خمشی برنج رقم هاشمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان برداشت و رطوبت شلتوک بر راندمان، ضریب تبدیل و نیروی گسیختگی خمشی برنج رقم هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر زمان برداشت و رطوبت شلتوک بر راندمان، ضریب تبدیل و نیروی گسیختگی خمشی برنج رقم هاشمی :
تعداد صفحات :۲۲
به منظور بررسی اثر زمان برداشت و رطوبت تبدیل شلتوک بر نیروی گسیختگی برنج قهوه ای، راندمان تبدیل برنج سالم و ضریب تبدیل شلتوک برنج رقم هاشمی، تحقیقی مزرعه ای در سال ۱۳۹۱ در موسسه تحقیقات برنج کشور انجام شد. پنج زمان برداشت ۲۴، ۲۷، ۳۰، ۳۳ و ۳۶ روز پس از پنجاه درصد گلدهی گیاه برنج و چهار سطح رطوبت تبدیل شلتوک شامل ۸/۵، ۱۰/۵، ۱۲/۵ و ۱۴/۵ درصد بر پایه خشک برای تحقیق در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که نیروی گسیختگی برنج قهوه ای با افزایش رطوبت تبدیل شلتوک در تمام سطوح زمان برداشت، به شکل معنی داری کاهش یافت (۰/۰۱ ≥ p ). بیشترین نیروی گسیختگی برنج قهوه ای (N 0/16 ± 20/74) در رطوبت تبدیل % ۸/۵ و زمان برداشت ۲۷ روز پس از پنجاه درصد گلدهی ثبت گردید. در هر حال بین نیروی گسیختگی دانه در ۲۷ و ۳۰ روز پس از پنجاه درصد گلدهی، اختلاف معنیداری دیده نشد. بیشترین میانگین راندمان تبدیل برنج سفید سالم (%۵۷/۹۱) در سومین زمان برداشت یعنی ۳۰ روز پس از پنجاه درصد گلدهی اندازه گیری شد. برداشت زودتر یا دیرتر به طور معنی داری، راندمان تبدیل برنج سالم را کاهش داد. همبستگی معنیداری (۰/۹۰۷۱= r) بین مقاومت گسیختگی برنج قهوه ای و راندمان تبدیل برنج سالم مشاهده شد (۰/۰۱ ≥ p ). به علاوه بیشترین میانگین ضریب تبدیل (% ۶۸/۸۷) در ۳۶ روز پس از پنجاه درصد گلدهی تعیین شد، اما بین مقادیر ضرایب تبدیل شلتوک در فاصله ۲۷ تا ۳۶ روز بعد از گلدهی، اختلاف معنیداری وجود نداشت. بنابراین برداشت در ۳۰ روز پس از پنجاه درصد گلدهی و رطوبت تبدیل شلتوک %۸/۵ بر پایهی خشک، به عنوان مناسبترین شرایط برای برداشت و تبدیل برنج رقم هاشمی در استان گیلان تعیین گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.