مقاله اثر تغذی? جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تغذی? جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغذی? جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذی? جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغذی? جنینی گلوتامین و افزودن آن به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

این تحقیق به منظور بررسی اثر تزریق اسید آمینه ال­ گلوتامین به مایع آمنیوتیک جنین‌ در حال رشد و افزودن آن به جیر غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، طول و وزن نسبی بخش‌های مختلف روده و پاسخ ایمنی سلولی و هومورال جوجه‌های گوشتی اجرا شد. بدین منظور، ۴۰ میلی‌گرم گلوتامین به ازای هر تخم‌مرغ در روز ۵/۱۷ جنینی به مایع آمنیوتیک تزریق شد و پس از خروج از تخم‌، تعداد ۱۶۰ قطعه جوجه یک روزه به واحد پرورش منتقل و سطوح مختلف گلوتامین(صفر، ۵/۰، ۱ و ۵/۱ درصد) را از روز صفر تا ۴۱ روزگی دریافت کردند. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار، ۴ تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که افزودن یک درصد گلوتامین به جیره پرندگان موجب بهبود افزایش وزن روزانه در کل دوره گردید(۰۵/۰>P). بیشترین درصد وزن عضلات سینه و بازده لاشه با افزودن یک درصد گلوتامین به جیره حاصل شد(به ترتیب ۰۶/۲۴ و ۱۶/۶۴ درصد، ۰۵/۰>P). بیشترین وزن نسبی اجزای مختلف رود کوچک(دئودنوم، ژژونوم، ایلئوم و کل رود کوچک) با افزودن ۵/۱ درصد گلوتامین به جیر مشاهده شد(۰۵/۰>P). همچنین افزودن یک درصد گلوتامین به جیره باعث تولید بیشترین تیتر آنتی‌بادی علیه گلبول قرمز گوسفندی گردید(۰۵/۰>P). تیتر ایمونوگلوبین M تحت تأثیر افزودن گلوتامین به جیره غذایی قرار نگرفت(۰۵/۰<P). به طور کلی، تزریق ۴۰ میلی‌گرم گلوتامین به مایع آمنیوتیک جنین‌های در حال رشد و افزودن یک درصد گلوتامین به جیر غذایی جوجه‌های گوشتی منجر به بهبود عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی هومورال و سلولی جوجه‌های گوشتی می‌گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.