مقاله پاسخ گندم تلقیح شده با قارچ Piriformospora indica به شوری و رقابت با علف‌هرز یولاف (Avena ludoviciana L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پاسخ گندم تلقیح شده با قارچ Piriformospora indica به شوری و رقابت با علف‌هرز یولاف (Avena ludoviciana L.) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخ گندم تلقیح شده با قارچ Piriformospora indica به شوری و رقابت با علف‌هرز یولاف (Avena ludoviciana L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ گندم تلقیح شده با قارچ Piriformospora indica به شوری و رقابت با علف‌هرز یولاف (Avena ludoviciana L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخ گندم تلقیح شده با قارچ Piriformospora indica به شوری و رقابت با علف‌هرز یولاف (Avena ludoviciana L.) :

تعداد صفحات :۲۱

نسرین کریمی۱، محمدجواد زارع۲*، یونس رضایی­دانش۳، ابراهیم محمدی­گل­تپه۴

۱- دانشجوی سابق کارشناسی­ارشد زراعت، دانشگاه ایلام
۲- دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ایلام
۳- دانشیار گروه گیاه­پزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
۴- استاد گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
*نویسند مسئول: mj.zarea@ilam.ac.ir

تاریخ دریافت: ۱۸/۱۲/۹۲ تاریخ پذیرش: ۱۰/۰۶/۹۳

شوری خاک و آب از اصلی­ترین نگرانی­های کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک جهان است. ریزسازواره­های همزیست و محرک رشد گیاه می­توانند موجب کاهش اثر تنش­های محیطی مانند شوری گردند. در این ارتباط در آزمایشی اثر به کارگیری و عدم کاربرد قارچ درون­زیست Piriformospora indica بر عملکرد و برخی صفات گندم با تداخل با علف­هرز یولاف وحشی(Avena ludoviciana L.) و نیز چهار سطح شوری (شوری آب معمولی، متوسط، شدید و بسیار شدید) در سال ۱۳۹۰ تحت شرایط گلخانه­ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار بود. نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد قارچ موجب افزایش عملکرد گندم در شرایط وجود و عدم وجود تنش شوری و نیز تداخل آن با علف­هرز یولاف می­گردد. گیاهان تلقیح شده با قارچ از غلظت بیشتر فسفر در کل گیاه، تجمع پرولین و محتوای کلروفیلی بیشتری تحت شوری و تداخل با علف هرز بودند. بر اساس نتایج حاصله از این آزمایش، کاربرد این قارچ می­تواند در مدیریت­های زراعی مناطق شور مد نظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.