مقاله بررسی تولید، هزینه قطع و تبدیل اولین عملیات تنک کردن در توده جنگلکاری شده (بررسی موردی: جنگل تیروم رود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تولید، هزینه قطع و تبدیل اولین عملیات تنک کردن در توده جنگلکاری شده (بررسی موردی: جنگل تیروم رود) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید، هزینه قطع و تبدیل اولین عملیات تنک کردن در توده جنگلکاری شده (بررسی موردی: جنگل تیروم رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید، هزینه قطع و تبدیل اولین عملیات تنک کردن در توده جنگلکاری شده (بررسی موردی: جنگل تیروم رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید، هزینه قطع و تبدیل اولین عملیات تنک کردن در توده جنگلکاری شده (بررسی موردی: جنگل تیروم رود) :

تعداد صفحات :۲۲

در این پژوهش مقدار تولید، هزینه قطع و تبدیل در اولین تنک کردن در سال ۱۳۹۲ در جنگل­های تیروم­رود واقع در شمال ایران مورد بررسی قرار گرفت. منطقه مورد بررسی در سال ۱۳۶۳ با گونه‌های صنوبر، زربین، توسکا، افرا به­صورت آمیخته جنگلکاری شده است. در این مطالعه در مجموع تعداد ۱۳۲ چرخه قطع و تبدیل مورد بررسی قرار گرفت. برای محاسبه مقدار تولید ساعتی از فن زمان‌سنجی استفاده شده است. بعد از مشخص کردن اجزای هر یک از بخش­های قطع و تبدیل، مؤلفه‌های تأثیرگذار بر مدت‌زمان هر یک از اجزای عملیات با استفاده از رگرسیون خطی چند عامله به روش گام‌به‌گام تعیین شد. نتایج به‌دست‌آمده نشان داد که مدت‌زمان کل قطع و تبدیل تابعی از مؤلفه‌های تأثیر­گذار شامل قطر، حجم و فاصله درختان از یکدیگر بوده است. مقدار تولید ساعتی برای تمام گونه‌ها به‌طور میانگین ۸/۲ مترمکعب در ساعت محاسبه شد. مقدار هزینه واحد تولید نیز به‌طور متوسط ۶۱۵۲۲ریال بر مترمکعب به­دست آمد.به‌طورکلی هزینه واحد تولید در عملیات قطع و تبدیل تا حد زیادی به اندازه درختان موردنظر و وضعیت شاخه دوانی درختان بستگی دارد. بر اساس قانون کلی، هزینه واحد تولید با افزایش اندازه درختان کاهش می‌یابد، بنابراین درخت صنوبر از بقیه گونه‌های ذکرشده اقتصادی‌تر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.