مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران :

تعداد صفحات :۲۴

این پژوهش به­منظور تعیین اندازه تولید میوه زغال­اخته و بررسی ارتباط بین مشخصات رویشی پایه­های زغال­اخته و مقدار میوه تولیدشده هر پایه برای سه سال متوالی (۱۳۹۱، ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳) انجام شد. به ­این منظور توده­های جنگلی مشرف ‌به روستای کلاله به مساحت ۵۰ هکتار (رویشگاه زغال­اخته) انتخاب شد. برای تعیین مقدار میوه تولیدشده در واحد سطح ابتدا تعداد درختان زغال­اخته در واحد سطح با ۱۵ خط‌نمونه با طول متغیر به فاصله ۱۰۰ متر تعیین شد. برای برآورد مقدار میوه تولیدشده، ۴۵ اصله از پایه­های زغال­اخته قرار گرفته بر روی خط‌نمونه‌ها به­صورت تصادفی سیستماتیک انتخاب و نشانه­گذاری شدند. سپس به مدت سه سال مشخصات رویشی شامل: ارتفاع کل (متر)، ارتفاع تاج (متر)، قطر تاج (متر)، قطر برابرسینه (سانتی­متر)، قطر یقه پایه اصلی، تعداد جست و مقدار تولید میوه (گرم) آن­ها مورد اندازه­گیری سالانه قرار گرفت. مدل ریاضی رابطه بین مشخصه­های رویشی اندازه­گیری شده و مقدار تولید میوه هر پایه با استفاده از رگرسیون چند متغیره تعیین شد. سپس مقدار میوه تولیدشده در هر هکتار با توجه به تعداد در هکتار پایه­های زغال­اخته محاسبه شد. بر اساس نتایج این بررسی میانگین تعداد پایه­های زغال­اخته ۵۳۰ اصله در هکتار به دست آمد. میانگین میوه تولیدشده به ازای هر پایه (گرم) در سه سال متوالی به ترتیب ۹۷/۴۴۶، ۶۹/۳۱۸ و ۳۷/۲۵۳ گرم برآورد شد. همچنین سه مشخصه قطر تاج و قطر یقه پایه اصلی و تعداد جست بیشترین همبستگی معنی­دار را با مقدار میوه تولیدی داشتند. این سه مشخصه را می­توان به­عنوان عوامل مهم و تعیین‌کننده در امور مدیریتی و انجام عملیات جنگل­شناسی به­منظور افزایش تولید میوه استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.