مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کمی تولید میوه زغال اخته (Cornus mas L.) در جنگل های ارسباران :
تعداد صفحات :۲۴
این پژوهش بهمنظور تعیین اندازه تولید میوه زغالاخته و بررسی ارتباط بین مشخصات رویشی پایههای زغالاخته و مقدار میوه تولیدشده هر پایه برای سه سال متوالی (۱۳۹۱، ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳) انجام شد. به این منظور تودههای جنگلی مشرف به روستای کلاله به مساحت ۵۰ هکتار (رویشگاه زغالاخته) انتخاب شد. برای تعیین مقدار میوه تولیدشده در واحد سطح ابتدا تعداد درختان زغالاخته در واحد سطح با ۱۵ خطنمونه با طول متغیر به فاصله ۱۰۰ متر تعیین شد. برای برآورد مقدار میوه تولیدشده، ۴۵ اصله از پایههای زغالاخته قرار گرفته بر روی خطنمونهها بهصورت تصادفی سیستماتیک انتخاب و نشانهگذاری شدند. سپس به مدت سه سال مشخصات رویشی شامل: ارتفاع کل (متر)، ارتفاع تاج (متر)، قطر تاج (متر)، قطر برابرسینه (سانتیمتر)، قطر یقه پایه اصلی، تعداد جست و مقدار تولید میوه (گرم) آنها مورد اندازهگیری سالانه قرار گرفت. مدل ریاضی رابطه بین مشخصههای رویشی اندازهگیری شده و مقدار تولید میوه هر پایه با استفاده از رگرسیون چند متغیره تعیین شد. سپس مقدار میوه تولیدشده در هر هکتار با توجه به تعداد در هکتار پایههای زغالاخته محاسبه شد. بر اساس نتایج این بررسی میانگین تعداد پایههای زغالاخته ۵۳۰ اصله در هکتار به دست آمد. میانگین میوه تولیدشده به ازای هر پایه (گرم) در سه سال متوالی به ترتیب ۹۷/۴۴۶، ۶۹/۳۱۸ و ۳۷/۲۵۳ گرم برآورد شد. همچنین سه مشخصه قطر تاج و قطر یقه پایه اصلی و تعداد جست بیشترین همبستگی معنیدار را با مقدار میوه تولیدی داشتند. این سه مشخصه را میتوان بهعنوان عوامل مهم و تعیینکننده در امور مدیریتی و انجام عملیات جنگلشناسی بهمنظور افزایش تولید میوه استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.