مقاله مطالعه بوکسیتهای دوپلان تا دورک از دیدگاه ژئوشیمیایی و کانی شناسی و قابلیتهای آن در کاربردهای صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه بوکسیتهای دوپلان تا دورک از دیدگاه ژئوشیمیایی و کانی شناسی و قابلیتهای آن در کاربردهای صنعتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه بوکسیتهای دوپلان تا دورک از دیدگاه ژئوشیمیایی و کانی شناسی و قابلیتهای آن در کاربردهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه بوکسیتهای دوپلان تا دورک از دیدگاه ژئوشیمیایی و کانی شناسی و قابلیتهای آن در کاربردهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه بوکسیتهای دوپلان تا دورک از دیدگاه ژئوشیمیایی و کانی شناسی و قابلیتهای آن در کاربردهای صنعتی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

دوپلان و دورک در بخش جنوب خاوری استان چهارمحال و بختیاری و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب خاوری شهرستان شهرکرد واقع شده اند . از دیدگاه ساختاری ، جزء کوچکی از بهینه ساختاری زاگرس مرتفع است . این ذخیره معدنی عمدتاً در بخش کارستی شده سازند دالان قرار دارد . نتایج حاصل از دیفرانسیل اشعه ایکس(XRD) و نیز مطالعه مقاطع نازک نشان می دهد که ماده معدنی این ناحیه مشتمل بر دیاسپور به عنوان کانی اصلیهمراه مقدا ر کمی ژیپسیت و بوهمیت و ناخالصی هایی از قبیل کائولینیت، ژیپس، هماتیت، آناتاز، کوارتز و … می باشد . نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی دیگر، (XRF,AAS) نشانگر غیر فعال بودن در طی فرآیند بوکسیتی شدن و خروج عناصری چون Na,Si,Mg,K است. با وجود میزان کم آهن و نیز LiO2 به صورت ناخالصی در ترکیب شیمیایی بوکسیت می توان اصطلاح بوکسیت را برای ذخیره معدنی بوکسیت های دوپلان تا دورک بکار برد . ترکیب شیمیایی این بوکسیت ها در مقایسه با سایر ذخایر جهان نشان از بالا بودن میزان SiO 2 این ذخایر دارد . موجب بروز مشکلا ت تکنولوژیکی در صورت استفاده از این نوع بوکسیت در فرآیند تولید SiO 2 میزان بالای آلومینا می گردد که از جمله می توان به مصرف زیاد سود سوزآور و ایجاد اختلال در عملیات خردایش اشاره نمود .
با توجه به بالا بودن میزان Al 2 O 3 و نیز مدول Fe 2 O 3 باعث شده که از این نوع بوکسیت بتوان در تمامی مصارف صنعتی از جمله تولید آلومینیوم، فرآورده های نسوز، سیمان، ساخت انواع ساینده ها، و مصارف شیمیایی استفاده نمود . در صورت لزوم برای بعضی از این مصارف لازم است تغییراتی همانند کلسیناسیون را در این بوکسیت ها اعمال نمود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.