مقاله مدلسازی پویایی جمعیت اردک سر سفید ) (Oxyura leucocephalaدر نرمافزار ( Stellaمطالعه موردی: تالابهای استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدلسازی پویایی جمعیت اردک سر سفید ) (Oxyura leucocephalaدر نرمافزار ( Stellaمطالعه موردی: تالابهای استان گلستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی پویایی جمعیت اردک سر سفید ) (Oxyura leucocephalaدر نرمافزار ( Stellaمطالعه موردی: تالابهای استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی پویایی جمعیت اردک سر سفید ) (Oxyura leucocephalaدر نرمافزار ( Stellaمطالعه موردی: تالابهای استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی پویایی جمعیت اردک سر سفید ) (Oxyura leucocephalaدر نرمافزار ( Stellaمطالعه موردی: تالابهای استان گلستان :

تعداد صفحات :۱۷

اردک سرسفید پرندهای آبزی و مهاجر به ایران است و در رده پرندگان در معرض خطر IUCNقرار دارد. نوسانات جمعیت پرندگان مهاجر درتالابها دلایل گوناگونی مانند شرایط اقلیم محیطی، شرایط کیفی و کمی زیستگاهی، بیماریها، شکار و امنیت دارد. هدف از این پژوهش،بررسی پویایی جمعیت این گونه طی یک دوره آماری ۱۱ساله و مدلسازی جمعیت آن در نرمافزار Stellaبه عنوان نمونه ای از پژوهشهای ممکن است و تاثیر شکار بر اندازه جمعیت و میزان جمعیت محتمل سال های بعد این گونه را در استان نشان میدهد. بدین منظور،ابتدا نرخ رشد نمایی این گونه به کمک پارامترهای اقلیمی به صورت یک معادله رگرسیونی بهدست آمد. سپس، با اجرای دو مدل و تغییر درنرخ برداشت، جمعیت آن برای ۱۴سال آینده مدلسازی شد. براساس نتایج حاصل، در مدل اول، هنگامی که برداشت با نسبت ثابتی ازجمعیت هر سال باشد، با نرخ بیش از ،۴/۷کمترین جمعیت سالانه حاصل خواهد شد و با نرخ ۴/۳تا ۰۱سال بعد جمعیت این پرنده به صفرخواهد رسید. با این حال، میتوان جهت داشتن حداقل جمعیت بهصورت پایدار، نرخ برداشت ۴/۷۲را پیشنهاد کرد. در حالی که، در مدل دومکه از انحراف معیار در ۰پارامتر اقلیمی و یک عدد تصادفی بهره می برد و به واقعیت نزدیکتر است؛ از سال ششم به بعد با نرخ برداشتبیشتر از ،۴/۷جمعیت به زیر ۱۴درصد اولیه یعنی ۱۴عدد کاهش خواهد یافت. نتایج حاصل از مدل نشان میدهد این راهبرد میتواندجمعیت را تا سالهای آینده به انقراض سوق دهد و نیز سبب عدم مهاجرت این گونه به تالابهای استان شود. نتیجه دیگر این پژوهش،تاکیدی بر در معرض خطر انقراض قرار داشتن این گونه و نیازمندی آن به حفاظت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.