مقاله اختراع سیستم هوشمند واکنش سریع و اثر بخش واحدهای امداد و نجات (SFIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختراع سیستم هوشمند واکنش سریع و اثر بخش واحدهای امداد و نجات (SFIS) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختراع سیستم هوشمند واکنش سریع و اثر بخش واحدهای امداد و نجات (SFIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختراع سیستم هوشمند واکنش سریع و اثر بخش واحدهای امداد و نجات (SFIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختراع سیستم هوشمند واکنش سریع و اثر بخش واحدهای امداد و نجات (SFIS) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

طبق آماز سازمان آتش نشانی در تهران در سال ۸۱ در مجموع در هر رئز ۱۸/۱۱ حریق ۵۷۰ نفر کشته و زخمی و ۶۳ نفر از ماموران مصدوم شدندو ۱۰۱/۴۷۸/۰۷۶/۰۰۰ ریال خسارت بر جای گذاشت که نسبت به سال قبل از آن ۲۱/۷ درصد رشد داشت.
بی اطلاعی از ماهیت حریق، گازهای سمی، موقعیت مخازن و انفجار آنها عدم آشنایی بنمای داخلی و خارجی زمان ریختن ساختمان از جمله مواردی است که تحت شرایطی متغیر و اغلب ناپایدار سلامتی مامورانرا تهدید می کند. همچنین وجود مزاحمتهای تلفنی، فاصلهزمانی رویتحریق، استرس افراداعلام کننده ، جدید و قدیمیبودن نام خیابانها و مسیرهای ترافیکی باعث سردرگمی و اتلاف زمان می شود.
این ارزیابی به سفارش دفتر پژوهش سازمان آتش نشانی جهت تعیین مخاطرات و شناسایی عوامل زیان آور Job safety , fire-fighter analysis انجام گرفتتا در نهایت پرسنل علاوه بر امتیازهای (risk at high) از فرماندهی مطلوب عملیات و ایمنی بهره مند شوند.
روش توصیفی، مقطعی و بنیادی – کاربردی از طریق پرسشنامه در سه ایستگاه آتش نشانی تهران انجام گرفت. سیستم هوشمند ایمنی send fire information system که در ۱۸ ماه می ۲۰۰۳ به شماره اختراع ۲۸۷۱۴ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت های صنعتی به ثبت رسیده است می تواند با نصب آسان و هزینه پایین افراد به دام افتاده در حریق را راهنمایی کرده و با مطبع ساختن ماموران (در چند ثانیه) از موقعیت ، مواد، مخاطرات، گازهای سمی تولید شده کروکی مسیر و ; بدون نیاز به سیم کشی، فرستنده دستگاه آنالیز و برق سرعت عمل و ایمنی را بالا برد. همچنین احتمال سکته، شوکه شدن، استرس از عوارض روانی و نیز فیزیولوژیکی صدای زنگاختبار در حین اعلامحریقمی باشد که ۹۵ درصد به آن اشاره داتند. در حالتیکه آتش نشانان با خطر بالایی از بیماری های قلبی، عروقی درگیر می باشند پیشنهاد شده با نصب کیت محافظ جریان در ۳ تا۵ ثانیه اول صدا از شدت پائینبه صدایاصلی برسد از شوک ضربه کاسته و به کارایی پرسنل اضافه شود. پروژه SFIS در وزارت کشور و مرکز تحقیقات و مطالعات بسیجو کیت محافظ جریان در ستاد عملیات آتش نشانی در دست اقدام می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.