مقاله کاهش مصرف انرژی در صنایع قند با به کارگیری اسمز معکوس پیش از تبخیر کننده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش مصرف انرژی در صنایع قند با به کارگیری اسمز معکوس پیش از تبخیر کننده ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش مصرف انرژی در صنایع قند با به کارگیری اسمز معکوس پیش از تبخیر کننده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش مصرف انرژی در صنایع قند با به کارگیری اسمز معکوس پیش از تبخیر کننده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش مصرف انرژی در صنایع قند با به کارگیری اسمز معکوس پیش از تبخیر کننده ها :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

عمدتا از فرایند تبخیر به منظور گرفتن آب از جریان های مختلف در صنعت استفاده می شود. به علت بالا بودن گرمای نهان تبخیر آب، انرژی لازم برای تبخیر آن بسیار زیاد است. یافتن فرایندهایی با مصرف انرژی کمتر همواره مورد علاقه محققان بوده است.
از میانفرایندهای مختلف جداسازی، فرایندهای که در آنها تغییر فاز وجود ندارد م یتوانند برای تغلیظ خوارک با مصرف تکنیک های جداسازی هستند که بدون تغییر فاز بوده و لذا مقدار انرژی کمی نسبت به فرایندهای مرسوم مانند تبخیر و تقطیر مصرف می کنند.
در کارخانه های تولید قند و شکر، از تبخیر برای تغلیظ شربت قند استفاده می شود. این بخش از کارخانه به منظور جداسازی قسمتی از آب موجود در شربت قند می تواند با فرایند غشائی اسمزی معکوس ترکیب شود. شربت تغلیظ شده برای حذف نهایی آب تا مقدار مطلوب و آمامده کردن شربت برای فرایند تبلور وارد واحد تبخیرمی شود.
در این تحقیق، با استفاده از فرایند اسمز معکوس دو مرحله ای، غشاء ها برای تغلیظ شربت قند به کار گرفته شدند. با این روش بدون اتلاف قند، شربت قند تغلیظ شده به دست می آید. مصرف انرژی این روش محاسبه شد و مقایسه ای بین تبخیر و فرایند ترکیبی تبخیر اسمز معکوس صورت گرفت. نتایج نشان می دهد که به کارگیری غشاء های RO برای تغلیظ شربت قند به طور محسوسی نیاز به انرژی را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.