مقاله تنوع گونه‌ای کنه‌های اریباتید (Acari: Oribatida) خاک‌زی جنگل‌های ارسباران، شمال استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تنوع گونه‌ای کنه‌های اریباتید (Acari: Oribatida) خاک‌زی جنگل‌های ارسباران، شمال استان آذربایجان شرقی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع گونه‌ای کنه‌های اریباتید (Acari: Oribatida) خاک‌زی جنگل‌های ارسباران، شمال استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع گونه‌ای کنه‌های اریباتید (Acari: Oribatida) خاک‌زی جنگل‌های ارسباران، شمال استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع گونه‌ای کنه‌های اریباتید (Acari: Oribatida) خاک‌زی جنگل‌های ارسباران، شمال استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات :۲۲

کنه­ها در تمامی زیستگاه­های شناخته شده توسط انسان اعم از جنگل­ها، کوهستان­ها، رودخانه­ها، دریاچه­ها، خاک، روی گیاهان، جانواران و غیره یافت می­شوند. در این میان کنه­های زیرراسته­ی اریباتید، یکی از مهم­ترین بندپایان خاک­زی در انواع اکوسیستم­ها به­شمار می­روند. در تابستان ۱۳۹۲، تنوع گونه­ای کنه­های زیرراسته­ی اریباتید با جمع­آوری نمونه­های متعدد از چهار منطقه در جنگل­های ارسباران مطالعه و شاخص­های تنوع گونه­ای شانون – وینر، سیمسون و یکنواختی سیمسون و کامارگو بر مبنای فراوانی گونه­ها با استفاده از فرمول­های متداول و با کمک نرم­افزار ۶.۰ Ecologycal metodologhy محاسبه شد. در این تحقیق تعداد ۴۶ گونه کنه اریباتید جمع­آوری شد. براساس یافته­های موجود گونه­هایMetabelbella sp. با ۵۲/۸ درصد،Oribatula (Oribatula) tibialis allifera (Subias, 2000)و Eupelops acromios (Hermann, 1804) با ۱۲/۷ درصد بیشترین درصد فراوانی نسبی را در بین گونه­های جمع­آوری شده دارا بودند. همچنین خانواده­های Galumnidae، Damaeidae و Phenopelopidae به­ترتیب با درصد فراوانی ۲۶/۱۵، ۷۲/۱۲ و ۰۶/۱۱ دارای بیشترین درصد فراوانی در میان سایر خانواده­های شناسایی شده بودند. منطقه­ی کلاله با بیشترین تعدادگونه­های جمع­آوری شده، دارای بالاترین میزان شاخص تنوع شانون – وینر (۶۸/۴) و سیمسون (۹۵/۰) بود و منطقه­ی گرمناب نیز با شاخص یکنواختی کامارگو (۶۰/۰) بالاترین میزان یکنواختی را در میان سایر مناطق دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.