مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی :

تعداد صفحات :۱۶

لیستریوزیس یکی از مهمترین بیماری­های منطقله از طریق غذا محسوب می­شود که بوسیله برخی از گونه­های لیستریا خصوصاً لیستریا مونوسایتوژنز به انسان منتقل می­شود. مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سوش­های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی در استان اصفهان و بندر ترکمن انجام پذیرفت. از تیر تا آبان ماه سال ۱۳۹۴، در کل ۲۴۰ نمونه ماهی فرایند شده شامل فیله ماهی شیر (۹۰ عدد)، میش (۸۰ عدد) و کولی (۷۰ عدد) فرایند شده به طور تصادفی از مراکز فروش شهرستان­های اصفهان و بندر ترکمن جمع­آوری و از نظر حضور گونه­های لیستریا و مقاومت آنتی بیوتیکی آنها، ارزیابی شدند. شیوع گونه­های لیستریا در نمونه­های فیله ماهی فراوری شده، ۵۰/۱۲ درصد بود. در این بین فراوانی گونه­های لیستریا مونوسایتوژنز، لیستریا آینوکوا و لیستریا سیلگیری به ترتیب ۶۶/۱۶ درصد، ۳۳/۳۳ درصد و ۶۶/۶ درصد بود. لازم به ذکر است که ۳۳/۴۳ درصد از جدایه­های لیستریا مربوط به سایر گونه­ها بودند. لیستریا آینوکوا بیشترین میزان شیوع را در نمونه­های اخذ شده از فیله ماهیان شیر (۳۳/۳۳ درصد)، میش (۳۰ درصد) و کولی (۴۰ درصد) داشت. در کل نمونه­های اخذ شده از فیله ماهی شیر بیشترین آلودگی را داشتند. سوش­های لیستریا بیشترین میزان مقاومت را در برابر آنتی بیوتیک­های پنی سیلین، تتراسایکلین و وانکومایسین داشتند. نتایج این مطالعه خطر بالقوه عفونت ناشی از لیستریا را در مصرف کنندگان فیله ماهی فرایند شده، نشان می­دهد. نتایج بدست آمده از مطالعه حاضر نیاز به یک استراتژی کل نگر جهت پایش اپیدمیولوژیک در خصوص کنترل مقاومت­های آنتی بیوتیکی در مواد غذایی را نشان می­دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.