مقاله مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این مطالعه، تعیین میزان شیوع اشریشیاکلیO157:H7 و شناسائی ژنهای بیماریزایstx1 ،stx2 ، eaeA و hly آنها در نمونههای پنیر سنتی و شیر خام عرضه شده در شهر مرند بود. برای این منظور ۱۰۰ نمونه پنیر و ۵۰ نمونه شیر خام گاو از سطح عرضه و مراکز جمع آوری شیر خام و به صورت تصادفی جمع آوری شد. نمونهها در ECB حاوی مکمل نوبیوسین به عنوان محیط غنی کننده و سپس محیط مک کانکی آگار سوربیتول حاوی مکمل سفکسیم و تلئوریت پتاسیم به عنوان محیط انتخابی کشت داده شد. از محیطهای VRBA، تریپتون و کروموژن آگار جهت ارزیابی تخمیر لاکتوز، تولید اندول و فعالیت بتاگلوکورونیدازی جدایهها و از آنتی سرم اخصاصی جهت تائید اشریشیاکلی سروتیپ O157:H7 و از Multiplex PCR جهت ردیابی ژنهای حدت استفاده شد. از مجموع نمونههای مورد بررسی، تعداد ۹ جدایه (۹%) مربوط به پنیر و ۵ جدایه (۱۰%) مربوط به شیر خام به عنوان اشریشیاکلی سوربیتول منفی شناخته شدند و در نهایت بر اساس تست آگلوتیناسیون با آنتی سرم اختصاصی از بین جدایههای مربوط به شیر خام یک مورد (۲%) به عنوان اشریشیاکلی O157:H7 مورد تایید قرار گرفت. تنها جدایه تائید شده به عنوان اشریشیاکلی O157:H7 دارای ژنهای حدت eaeA و stx1 بود. در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق میتوان گفت که پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند میتوانند به عنوان منبع انتقال این باکتری بیماریزا به انسان عمل نمایند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.