مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهرستان دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهرستان دزفول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهرستان دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهرستان دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی انگلی سبزیجات مصرفی شهرستان دزفول :

تعداد صفحات :۱۳

خوردن سبزیجات خوراکی در اغلب جوامع ایرانی از عادات رایج تغذیه ای می باشد.سبزیجات خوراکی در طی مراحل داشت، کاشت، برداشت و عرضه به بازار همواره در معرض خطر آلودگی با انواع مختلف انگل ها بوده و پتانسیل بالایی برای انتقال آلودگی به انسان را دارا می باشند. هدف از انجام این پژوهش، پی بردن به وضعیت و نوع آلودگی انگلی سبزیجات خوراکی مصرفی در شهرستان دزفول می باشد. در این مطالعه ۱۲۵ نمونه سبزی مورد بررسی قرار گرفت و نمونه ها به صورت تصادفی از نقاط مختلف شهرستان دزفول خریداری شدند. هریک ازنمونه ها به طور جداگانه به مدت ۱ ساعت در یک سطل پلاستیکی دارای ۵ لیتر اب که حاوی ۱۰ گرم دترجنت آنیونی بوده ریخته شده تا چسبندگی لاروها، تخم ها و کیست های انگلی از بین برود. نمونه ها با روش گرادیان ساکارز جهت تشخیص تخم نماتودها، سستودها، ترماتودها، و لارو نماتودها بررسی می شدند. در ۸/۳۶ درصد از نمونه ها (۴۶ نمونه) حداقل یک نوع آلودگی انگلی مشاهده گردید. براساس نتایج به دست آمده، بیشترین فراوانی انگل جداشده مربوط به لارو نماتود (۸۸ درصد) و کمترین آن مربوط به تخم هیمنولپیس (۸ درصد) می باشد. بیشترین میزان الودگی در سبزی تره و کمترین آلودگی در سبزی نعناع مشاهده گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.