مقاله ارزیابی عصاره‌های آلی و آبی استخراج شده از شکم‌پای خلیج فارس (Plakobranchus ocellatus: Gastropoda: Opisthobranchia) بر قارچ بیماری‌زای کاندیدا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی عصاره‌های آلی و آبی استخراج شده از شکم‌پای خلیج فارس (Plakobranchus ocellatus: Gastropoda: Opisthobranchia) بر قارچ بیماری‌زای کاندیدا دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عصاره‌های آلی و آبی استخراج شده از شکم‌پای خلیج فارس (Plakobranchus ocellatus: Gastropoda: Opisthobranchia) بر قارچ بیماری‌زای کاندیدا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عصاره‌های آلی و آبی استخراج شده از شکم‌پای خلیج فارس (Plakobranchus ocellatus: Gastropoda: Opisthobranchia) بر قارچ بیماری‌زای کاندیدا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عصاره‌های آلی و آبی استخراج شده از شکم‌پای خلیج فارس (Plakobranchus ocellatus: Gastropoda: Opisthobranchia) بر قارچ بیماری‌زای کاندیدا :

تعداد صفحات :۲۶

در مطالعه حاضر فعالیت ضدقارچی گونه Plakobranchus ocellatus جمع‌آوری شده از آب‌های جنوبی جزیره قشم در خلیج فارس بر سه قارچ Candida albicans، C. parapsilosis و C. glabrata که از قارچ‌های بیماری‌زای انسانی با خطرآفرینی زیاد هستند، مورد بررسی قرار گرفته است. عصاره‌ها با استفاده از سه حلال با پایه­های آلی و آبی (استونیتریل، اتانول و بافرفسفات) استخراج شده، در هفت غلظت جداسازی و توسط DMSO و آب مقطر استریل، رقیق شده و با روش Well Diffusion اثر داده شدند. بیش‌ترین و کم‌ترین قطر ممانعتی به ترتیب مربوط به عصاره استونیتریل بر قارچ C. parapsilosis و عصاره بافرفسفات بر قارچ C. albicans با غلظت μg/mL2000 بود. بیش‌ترین اثر عصاره‌ها بر قارچ‌ها در غلظت‌های ۶۰۰، ۹۰۰، ۲۰۰۰ و μg/mL3000 مشاهده شد. عصاره آبی در مقایسه با عصاره‌های آلی تاثیر کم‌تری داشت که می‌تواند نشانی از کم بودن میزان ترکیبات فعال ضدقارچی با ماهیت پروتئینی و حساس به دما در عصاره‌ها باشد. در مجموع، می‌توان بیان کرد که جهت دستیابی به ترکیبات زیست­فعال در عصاره‌هایی با قطر بیش‌تر ممانعتی، تخلیص و استخراج متابولیت‌های ثانویه ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.