مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد Acipenser ruthenus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد Acipenser ruthenus دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد Acipenser ruthenus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد Acipenser ruthenus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد Acipenser ruthenus :

تعداد صفحات :۲۵

ضدعفونی کننده‌های سطحی برای کنترل عفونت‌های موجودات زنده سطح خارجی بدن ماهیان و ریشه‌کن کردن یا کاهش عوامل بیماری‌زا در کارگاه های پرورش ماهی به کار می‌روند. هدف این پژوهش تعیین اثر دوره‌های مختلف حمام درمانی سولفات مس و پرمنگنات پتاسیم بر شاخص‌های خونی و استرس تاس‌ماهی استرلیاد (میانگین وزن ۸۵/۲±83/41 گرم) است. این آزمایش در ۶ تیمار شامل سولفات مس با غلظت‌های ۲ (حمام‌دهی بلندمدت، ۱۲ ساعت)، ۵ (حمام‌دهی کوتاه‌مدت،۱۰-۵ دقیقه) وmg/L 10 (حمام‌دهی غوطه‌وری، ۴۵-۳۰ ثانیه) و پرمنگنات پتاسیم با دوزهای ۱ (حمام‌دهی بلندمدت، ۱۲ساعت)، ۲ (حمام‌دهی کوتاه‌مدت،۱۰-۵ دقیقه) و mg/L3 (حمام‌دهی غوطه‌وری، ۴۵-۳۰ ثانیه) و یک گروه شاهد (بدون ماده ضدعفونی) انجام شد. پس از عملیات ضدعفونی از هر تیمار ۴ تا ۵ عدد ماهی به صورت تصادفی برای خون‌گیری انتخاب شدند. نتایج نشان داد که تعداد گلبول‌های سفید و درصد نوتروفیل در تیمار mg/L2 سولفات مس (حمام‌دهی بلندمدت) و ۱ و mg/L2 پرمنگنات پتاسیم (حمام‌دهی بلندمدت و حمام‌دهی کوتاه‌مدت) افزایش معنی‌داری را نسبت به شاهد و سایر تیمارها داشتند (۰۵/0P<). همچنین میزان هورمون کورتیزول و گلوکز به عنوان شاخص‌های استرس در کلیه تیمارها افزایش معنی‌داری را نسبت به شاهد نشان دادند (۰۵/0P<). اما این افزایش در تیمار پرمنگنات پتاسیم mg/L1 (حمام‌دهی بلندمدت) به صورت مشخص‌تری مشهود بود. از لحاظ درصد لنفوسیت، مونوسیت و ائوزینوفیل، مقدار هموگلوبین و هماتوکریت، تعداد گلبول‌های قرمز، حجم متوسط گلبول قرمز، مقدار متوسط هموگلوبین در گلبول قرمز و غلظت متوسط هموگلوبین در گلبول قرمز، بین تیمارها با شاهد اختلاف معنی‌دار آماری مشاهده نشد (۰۵/0P>). با توجه به نتایج بدست آمده در ماهی استرلیاد روش ضدعفونی کوتاه مدت (۱۰ دقیقه) برای هر دو ماده توصیه می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.