مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید پروتئین هیدرولیز شده از ماهی کیلکا با روش هیدرولیز آنزیمی و سنجش خواص زیستفعالی آن :
تعداد صفحات :۲۹
در مطالعه حاضر، ابتدا با استفاده از آنزیم آلکالاز از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) پروتئین هیدرولیز شده (FPH) به دست آمد. سپس فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی به وسیله آزمونهای قدرت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد DPPH و ABTS، قدرت کاهندگی آهن، فعالیت شلاته کنندگی یون آهن و فعالیت آنتیاکسیدانی کل در ۵ غلظت متفاوت (۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ میلیگرم در میلیلیتر)، مورد ارزیابی قرارگرفت. نتایج بیان کننده آن بود که با افزایش غلظت پروتئین، خاصیت آنتیاکسیدانی FPH به طور معنیداری افزایش یافت. بالاترین فعالیت مهارکنندگی رادیکال DPPH، قدرت کاهندگی آهن، شلاته کنندگی یون آهن و فعالیت آنتیاکسیدانی کل مربوط به غلظت ۵ میلیگرم بر میلیلیتر بود. در مجموع میتوان گفت هیدرولیز آنزیمی ماهی کیلکا منجر به تولید پروتئینهایی با خواص آنتیاکسیدانی میشود که میتوانند بعد از تایید مطالعات کلینیکی به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.