مقاله تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخصهای رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) :
تعداد صفحات :۲۸
در این مطالعه، تاثیر مکمل پودرسیر (Allium sativum) بر شاخصهای رشد و پارهای از شاخصهای ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) مورد بررسی قرار گرفته است. به این ترتیب که۱۵۰ قطعه بچه تاسماهی با متوسط وزن ۴۰/۰±45/30 گرم بدون داشتن اختلاف معنی دار آماری در ۱۵ مخزن فایبرگلاس توزیع شدند و با ۵ جیره غذایی (AS0، AS0.5، AS1،AS1.5، AS2) که به آنها مکمل پودر سیر با مقادیر ۰، ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد جیره اضافه شده بود به مدت ۸ هفته تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش، بیشترین وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن، رشد روزانه و ضریب رشد ویژه از آن ماهیان تغذیه شده با جیره ۵/۰ و ۱ درصد پودر سیر بود (۰۵/۰>P). مطلوبترین ضریب تبدیل غذا در ماهیانی ثبت شد که با جیره AS1 (حاوی ۱ درصد پودر سیر) تغذیه شده بودند (۰۵/۰>P). نسبت بازده پروتئین در ماهیان تغذیه شده با جیره AS1 به طور معنیداری بر سایر تیمارهای آزمایشی برتری داشت (۰۵/۰>P). میزان لیزوزیم در ماهیان تغذیه شده با جیره AS1 و AS1.5 به طور معنیداری نسبت به تیمار شاهد (AS0) افزایش یافت، در صورتی که بیشترین میزان IgMدر ماهیان تغذیه شده از تیمار حاوی ۵/۱ درصد پودر سیر ثبت شد (۰۵/۰>P). میزان کمپلمان (C4) از سطوح پودر سیر به کار رفته در جیره غذایی تاثیر نپذیرفت (۰۵/۰<P). نتایج این مطالعه نشان داد که اضافه کردن پودر سیر به ترتیب در سطوح ۱ و ۵/۱ درصد موجب افزایش شاخصهای رشد و شاخصهای ایمنیIgM و لیزوزیم در تاسماهی سیبری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.