مقاله کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارآیی مواد زیستفعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانسهای گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix :
تعداد صفحات :۳۳
استفاده از تکنولوژی نگهداری زیستی به کاهش استفاده از نگهدارندههای شیمیایی برای تولید غذاهای طبیعی با حفظ خواص ارگانولپتیکی کمک میکند. در این پژوهش، تغییرات میکروبی و کیفیت حسی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ تحت تاثیر اسانسهای مرزنجوش، پونه کوهی و شوید، نایسین و اسید استیک طی نگهداری در یخچال به مدت ۱۲ روز مورد بررسی قرار گرفتند. تیماربندیها شامل تیمار شاهد، گوشت تلقیح شده با اسانسهای پونه کوهی، مرزنجوش و شوید در غلظتهای ۲/۰، ۴/۰، ۶/۰، ۸/۰ و ۱ درصد، نمک، نایسین و تیمارهای ترکیبی (مرزنجوش- پونه کوهی، پونه کوهی- اسید استیک و مرزنجوش- اسید استیک) بودند. با توجه به نتایج، مرزنجوش بیشترین قطر هاله عدم رشد و تاثیر را روی Listeria monocytogenes از خود نشان داد. همچنین میزان MIC این اسانس μL/mL5/2 و MBC در حد μL/mL75/3 گزارش شد. شاخص حسی کلیه نمونهها طی نگهداری، کاهش پیدا کردند که در نمونه شاهد بیشتر از نمونههای تیمار شده با اسانس بود. در آزمایش کدورتسنجی، اثر تیمار و زمان معنیدار بود و همه تیمارها نسبت به شاهد تفاوت معنیداری نشان دادند. کمترین کدورت مربوط به اسید استیک و بیشترین کدورت مربوط به تیمار شاهد بود. بنابراین، کاربرد توام نایسین با اسانسهای گیاهی برای تامین ایمنی غذایی، مطلوب و مناسب است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.