مقاله تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر :

تعداد صفحات :۲۲

آنزیم های آمیلولیتیک از مهم ترین آنزیم ها در صنایع غذایی، دارویی، شوینده ها و بیو تکنولوژی به شمار می آیند. امروزه جدا سازی این آنزیم ها از میکرو ارگانیسم های ترموفیل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. آلفاآمیلاز ها اتصال بین پیوند گلیکوزیدی آلفاآمیلاز بین دو واحد گلوکز مجاور در زنجیرهی آمیلوز خطی را می شکنند و در نهایت واحد های گلوکز، مالتوز و مالتوتریوز ایجاد می کنند. اگرچه بسیاری از میکروارگانیسم‌ها این آنزیم را تولید می‌کنند، اما معمولا برای کاربرد های صنعتی بیش‌تر از Bacillus licheniformis، Bacillus amyloliquifaciens و Aspergillus niger استفاده می شود. در این پژوهش یک گونه Anoxybacillus sp. تولید کننده آنزیم های آمیلو لیتیک شناسایی شد. ابتدا آنالیز ۱۶SrDNA انجام شد، سپس شرایط رشد باکتری مورد ارزیابی قرار گرفت. در مرحله بعد، آنزیم آلفا آمیلاز به صورت جزئی تخلیص شد و خصوصیات بیوشیمیایی آن مانند اثر دما، pH و پایداری آنزیم در برابر عوامل دناتوره کننده مانند SDS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد شرایط بهینه برای رشد باکتری بعد از ۲۰ ساعت، دمای ۶۰ درجه سانتی گراد و pH 7 بود و همچنین بیش‌ترین فعالیت آنزیم، بعد از ۷۲ ساعت انکوباسیون، در دمای ۷۵ درجه سانتی گراد و pH 6 به دست آمد. به طور کلی، این آنزیم در مقایسه با گونه‌های مشابه دیگر دارای دمای بهینه بالاتری بود و پایداری آن در برابر SDS مشابه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.