مقاله شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) :
تعداد صفحات :۲۱
این مطالعه به منظور ارزیابی تأثیر سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انجام گرفت. هفت جیره آزمایشی حاوی صفر (برای گروه کنترل)، ۱/۰، ۲/۰ و ۴/۰ درصد سرخارگل و ۱/۰، ۲/۰ و ۴/۰ درصد مرزنجوش تهیه گردید. بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۳/۰± 6/2 گرم به صورت تصادفی به ۷ گروه (در ۳ تکرار) تقسیم و به مدت ۴ هفته با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. در انتهای دوره آزمایش، شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی محاسبه گردید. درپایان آزمایش شاخصهای رشد و تغذیهای مانند نرخ رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، درصد افزایش وزن بدن، کارایی غذایی، میانگین وزن نهایی و کارایی پروتئین به طور معنیداری تحث تأثیر سطوح مختلف عصارههای این گیاهان قرار گرفتند (۰۵/۰>P). تیمارهای مورد آزمایش هیچ گونه تأثیر معنیداری بر روی طول نهایی و ضریب چاقی نداشتند (۰۵/۰<P). با این وجود ضریب چاقی در سطوح بالاتر عصارههای گیاهی افزایش یافت. در طول آزمایش هیچگونه مرگ و میری مشاهده نشد. در ماهیان تغذیه شده با مرزنجوش رگرسیون شاخصهای SGR و FCR و سطوح عصاره ارتباط معنیداری نشان داد (۰۵/۰>P). با توجه پارامترهای رشد و تغذیهای در این آزمایش، میتوان گفت که میزان ۲/۰ درصد عصاره سرخار گل و ۱/۰ درصد مرزنجوش در جیره میتوانند موجب بهبود عملکرد رشد این ماهی شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.