مقاله تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مخلوط باسیلوس ها (Bacillus spp.) و مخمر ساکارومایسس سرویزیای (Saccharomyces cerevisiae) جدا شده از روده فیل ماهی (Huso huso) بر پارامترهای رشد و تغذیه در لارو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) :

تعداد صفحات :۲۱

یک آزمایش تغذیه­ای ۳۳ روزه، برای سنجش تاثیر جیره‌های مکمل شده با باکتری­های روده ماهیان خاویاری به عنوان پروبیوتیک در تغذیه لارو کپور نقره­ای (Hypophthalmichthys molitrix) با میانگین وزن ۱۰ ± 200 میلی‌گرم انجام گردید. پروبیوتیک ها از روده ده عدد فیل ماهی (Huso huso) انگشت قد با وزن متوسط ۳۱/۰ ± 51/5 گرم جداسازی شدند. چهار جیره ۱S، ۲S، ۳S و ۴S با دارا بودن اجزاء ترکیبی مشابه تهیه و با مخلوط سه پروبیوتیک (Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis, و مخــمر Saccharomyces cerevisiae) در چــهار سـطح متفاوت (به ترتــیب صفر، ۱۰۶ × 5/1، ۱۰۶ × 3 و ۱۰۶ × 5/4 سلول در ۱۰۰ گرم جیره) مکمل سازی شد. در پایان آزمایش، لاروهای ماهی کپور نقره‌ای تغذیه شده با جیره مکمل شده با پروبیوتیک­ها دارای معیارهای رشد و تغذیه بهتری در مقایسه با لاروهای ماهی تغذیه شده با جیره شاهد بودند. لاروهای کپور نقره‌ای در تیمارهای آزمایشی ۲S و ۳S (مکمل شده با ۱۰۶ × 3 و ۱۰۶ × 5/4 باسیلوس در ۱۰۰ گرم از جیره) در مقایسه با شاهد اختلاف معنی‌داری را در عملکرد رشد و تغذیه نشان دادند (۰۵/0P<). نرخ رشد ویژه و کارایی تبدیل غذای لاروهای ماهی در تیمارهای آزمایشی به طور معنی­داری ارتقاء یافت (۰۵/0P<). نتایج این آزمایش نشان داد که باسیلوس های پروبیوتیکی توانایی چشمگیری را در افزایش رشد و تولید تجاری لاروهای ماهی کپور نقره‌ای دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.