مقاله خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات :
تعداد صفحات :۱۶
امروزه استفاده از ترکیبات طبیعی به منظور بهبود خواص حسی محصولات شیلاتی از اهمیت روز افزونی برخوردار شده است. از همینرو در پژوهش حاضر اثر آب حاصل از سه نوع از مرکبات (پرتقال، نارنج و لیموترش) در غلظتهای مختلف صفر، ۵، ۱۰ و ۲۰%) بر خواص ارگانولپتیک فیشفینگرهای تولیدی از ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix مورد بررسی قرار گرفت. فیلههای حاصل از ماهی کپور نقرهای برای تهیه سه نوع فیشفینگر از آب پرتقال، نارنج و لیموترش مورد استفاده قرار گرفتند. فیشفینگرها پس از قرار گرفتن در لعاب حاصل از آب مرکبات آزمایشی و پوششدهی، به روش بخارپز (به مدت ۲۰ دقیقه) پخته شدند و سپس شاخصهای ارگانولپتیک شامل بافت، طعم، بو، رنگ و مطلوبیت کل آن توسط ارزیابان مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که فیشفینگرهای حاوی آب پرتقال از نظر صفت بو برتر بودهاند و غلظت ۲۰% درصد این آب بیشترین پذیرش را داشت (۰۵/۰>P). همچنین نمونههای حاوی آب لیموترش در غلظت ۱۰ و ۲۰% رنگ و طعم بهتری نسبت به آب نارنج و پرتقال داشتند و در ارزیابی صفت بافت فیشفینگرهای حاوی آب نارنج، بهترین پذیرش را داشتند. با توجه به نظر ارزیابان، در هر سه تیمار، فیش فینگرها در غلظت ۲۰% درصد، از مطلوبیت کل یکسانی برخوردار بودند. با توجه به اینکه با افزایش غلظت آب مرکبات در تیمارهای مورد بررسی خصوصیات ارگانولپتیکی محصول نیز افزایش یافته است، اما نظر به عدم وجود تفاوت معنیدار بین ویژگیهای ارگانولپتیکی تیمارهای ۱۰ و ۲۰% از یک طرف و جنبههای اقتصادی عمل، غلظت ۱۰% برای هر سه تیمار انتخاب و پیشنهاد میشود. از طرفی، به دلیل اینکه هر سه نوع از مرکبات انتخاب شده از یک خانوادهاند، بنابراین می توان به انتخاب و استفاده از هر کدام از آنها برای تهیه فیشفینگر و یا دیگر محصولات مشابه، برحسب قیمت و فراوانی آن در محل اقدام کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.