مقاله اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار :

تعداد صفحات :۱۷

در این آزمایش اثراتاستفاده از سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ‌خون مرغ‌های تخم‌گذار مورد ارزیابی قرار گرفت. تعداد ۲۸۸ قطعه مرغ‌ تخم‌گذار سویه‌ های- لاین (W36)، از سن ۳۵ تا ۴۶ هفتگی در شش تیمار، چهار تکرار و ۱۲ قطعه مرغ در هر تکرار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. میوه‌ نسترن کوهی مورد استفاده صفر،۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ درصد در گروه‌های آزمایشی ۱ تا ۶ بود. استفاده از میوه‌ی نسترن کوهی تا سطح ۵ درصد جیره در مقایسه با شاهد عملکرد تخم‌گذاری، صفات کیفی تخم‌‌مرغ و پارامترهای خونی را بهبود داد (۰۵/۰>P). بهترین عملکرد تخم‌گذاری، کمترین هزینه‌ خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم‌‌مرغ تولیدی و کمترین سطح اسید اوریک خون با ۳ درصد میوه‌ نسترن کوهی به دست آمد. میوه‌ نسترن کوهی اثرات کاهش دهندگی بر روی سلول‌های خون داشت. به طوری که کمترین مقادیر هماتوکریت، هموگلوبین و گلبول‌های قرمز با ۵ درصد میوه‌ی نسترن کوهی، در حالی که کمترین درصد هتروفیل و کمترین نسبت هتروفیل به لمفوسیت با جیره‌ حاوی ۲ درصد میوه‌ی نسترن کوهی مشاهده شد. در مرغ‌های تخم‌گذار استفاده از ۳ درصد میوه‌ نسترن کوهی در مقایسه با سایر گروه‌های آزمایشی موجب بهبود عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و سطح فراسنجه‌های بیوشیمیایی و ایمنی خون و کاهش هزینه تولید تخم‌مرغ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.