مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۶

در تحقیق حاضر اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد، عملکرد اقتصادی و شاخص کارایی تولید اروپایی در جوجه‏های گوشتی با استفاده از ۴۲۰ قطعه جوجه یکروزه گوشتی سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۷ تیمار و ۳ تکرار بررسی شد. جیره ذرت-سویا به عنوان تیمار شاهد و جیره‏های حاوی ۶، ۱۲ و ۱۸ درصد سبوس برنج خام و عمل‏آوری شده به­وسیله اتوکلاو طی ۱۴ تا ۴۲ روزگی در اختیار جوجه­ها قرار داده شد. با افزایش سطح سبوس برنج به میزان ۱۸ درصد در جیره، در مقایسه با تیمار شاهد میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن کاهش (به­ترتیب ۴۱۵۲ در مقابل ۴۳۹۹ گرم و ۱۸۸۷ در مقابل ۲۲۷۲ گرم) و ضریب تبدیل خوراک و ضریب تبدیل پروتئین افزایش یافت (به­ترتیب ۱۹/۲ در مقابل ۹۳/۱ و ۴۱/۰ در مقابل ۳۶/۰) (۰۵/۰>P). استفاده از ۱۸ درصد سبوس برنج منجر به کاهش معنی‏دار (۰۵/۰>P) هزینه خوراک مصرفی نسبت به تیمار شاهد شد (۲۳۲۴۳ در مقابل ۲۷۸۲۹ ریال). استفاده از سبوس برنج منجر به کاهش معنی‏دار (۰۵/۰>P) شاخص کارآیی تولید شد، بطوری­که کمترین شاخص مربوط به گروه دریافت کننده ۱۸ درصد سبوس (۲۲۴) و بیشترین آن مربوط به تیمار شاهد (۲۷۷) بود. از نظر بهبود عملکرد جوجه‏های گوشتی، فرآوری سبوس برنج مزیتی نسبت به استفاده از سبوس خام نداشت (۰۵/۰>P). بطورکلی مقایسه نتایج مربوط به سطوح مختلف سبوس نشان داد از نظر کارآیی اقتصادی، استفاده از میزان ۶ درصد سبوس برنج در جیره جوجه های گوشتی قابل توصیه می‏باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.