مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌ ‌‌بره‌های پرواری نژاد کردی :

تعداد صفحات :۲۱

این تحقیق‌ به منظور بررسی اثرات اسانس شوید و نعناع بر پارامترهای عملکرد و رشد، شاخص­های رشد اسکلتی و متابولیت‌های خونی‌‌‌بره‌های نر در حال رشد نژاد کردی انجام شد. در این آزمایش از ۳۰ راس بره نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و ده تکرار ‌به مدت ۹ هفته استفاده شد‌. ‌تیمارهای آزمایشی شامل: ۱) تیمار شاهد (بدون اسانس)، ۲) تیمار نعناع با ۰۲۵/۰ درصد اسانس نعناع بر اساس ماده خشک و ۳) تیمار شوید با ۰۲۵/۰ درصد اسانس شوید بر اساس ماده خشک بود. از پنج بره در هر تیمار در هفته­های ۱، ۳، ۵، ۷ و ۹ نمونه خون برای اندازه­گیری گلوکز، کلسترول، تری­گلیسرید و اوره و هفته­های ۳، ۵ و۷ نمونه مایع شکمبه برای اندازه­گیری pH گرفته شد. شاخص­های رشد اسکلتی شامل ارتفاع جدوگاه، ارتفاع هیپ، دور سینه، طول بدن و فاصله هیپ تا هیپ اندازه­گیری شدند. نتایج نشان داد که ارتفاع جدوگاه بین تیمار نعناع و شوید (به ترتیب ۴/۶۲ و ۸/۶۰ سانتی­متر) و دور سینه بین هر سه تیمار شاهد، شوید و نعناع (به ترتیب ۷۶، ۸/۷۲ و ۲/۷۴ سانتی­متر) اختلاف معنی‌داری داشتند، ‌میزان کلسترول نیز در هفته نهم در شاهد به­طور معنی­داری بالاتر از تیمار نعناع و شوید (به ترتیب ۵۸، ۶۶/۵۱ و ۵۱ میلی­گرم بر دسی­لیتر) بود (۰۵/۰‌>‌P‌). افزودن اسانس اثری بر سایر شاخص­های اسکلتی، متابولیت­های خونی، مصرف خوراک و افزایش وزن نداشت (۰۵/۰‌<‌P‌). بطور کلی نتایج نشان داد که افزودن اسانس نعناع و شوید اثر قابل ملاحظه­ای بر عملکرد و رشد بره­های پرواری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.