مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی :
تعداد صفحات :۲۱
این تحقیق به منظور بررسی اثرات اسانس شوید و نعناع بر پارامترهای عملکرد و رشد، شاخصهای رشد اسکلتی و متابولیتهای خونیبرههای نر در حال رشد نژاد کردی انجام شد. در این آزمایش از ۳۰ راس بره نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و ده تکرار به مدت ۹ هفته استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱) تیمار شاهد (بدون اسانس)، ۲) تیمار نعناع با ۰۲۵/۰ درصد اسانس نعناع بر اساس ماده خشک و ۳) تیمار شوید با ۰۲۵/۰ درصد اسانس شوید بر اساس ماده خشک بود. از پنج بره در هر تیمار در هفتههای ۱، ۳، ۵، ۷ و ۹ نمونه خون برای اندازهگیری گلوکز، کلسترول، تریگلیسرید و اوره و هفتههای ۳، ۵ و۷ نمونه مایع شکمبه برای اندازهگیری pH گرفته شد. شاخصهای رشد اسکلتی شامل ارتفاع جدوگاه، ارتفاع هیپ، دور سینه، طول بدن و فاصله هیپ تا هیپ اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که ارتفاع جدوگاه بین تیمار نعناع و شوید (به ترتیب ۴/۶۲ و ۸/۶۰ سانتیمتر) و دور سینه بین هر سه تیمار شاهد، شوید و نعناع (به ترتیب ۷۶، ۸/۷۲ و ۲/۷۴ سانتیمتر) اختلاف معنیداری داشتند، میزان کلسترول نیز در هفته نهم در شاهد بهطور معنیداری بالاتر از تیمار نعناع و شوید (به ترتیب ۵۸، ۶۶/۵۱ و ۵۱ میلیگرم بر دسیلیتر) بود (۰۵/۰>P). افزودن اسانس اثری بر سایر شاخصهای اسکلتی، متابولیتهای خونی، مصرف خوراک و افزایش وزن نداشت (۰۵/۰<P). بطور کلی نتایج نشان داد که افزودن اسانس نعناع و شوید اثر قابل ملاحظهای بر عملکرد و رشد برههای پرواری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.