مقاله اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری :
تعداد صفحات :۱۷
هدف از این آزمایش بررسی اثر تغذیه گیاه گل میمونی سازوئی (تشنهداری) بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و هضمپذیری الیاف و پروتئین در گوسفند لری- بختیاری بود. در این آزمایش ۱۲ راس بره ( میانگین وزن Kg 1 ± 5/30) به سه گروه (تیمار) و هر گروه به چهار زیر گروه (تکرار) تقسیم شدند و با جیره حاوی ۶، ۳ و صفر (شاهد) گرم گل میمونی سازوئی در کیلوگرم ماده خشک برای یک ماه تغذیه شدند. در پایان آزمایش، مایع شکمبه از ۳ تکرار گرفته شده و فراسنجههای تولید گاز (بعد از ۹۶ ساعت) و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه گندم و کنجاله سویا (۴ تکرار از هر کدام) اندازهگیری شد. نتایج نشان داد پتانسیل تولید گاز شاهد برای کنجاله سویا ( mL19/61) و کاه ( mL48/50) بیشتر از تیمارهای گل میمونی بود (۰۵/۰>P)، اما خصوصیات تخمیری کنجاله سویا تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت (۰۵/۰<P). بیشترین میزان فاکتور تفکیک و راندمان سنتز توده میکروبی کاه مربوط به تیمار ۳ گرم در کیلوگرم ماده خشک (به ترتیبmg/mL 03/15 و ۸۶ %) و بالاترین مقدار ماده آلی واقعاً هضم شده مربوط به تیمار ۶ گرم در کیلوگرم ماده خشک بود mg) 85/253). قابلیت هضم ماده خشک کنجاله سویا در تیمار حاوی ۳ گرم در کیلوگرم ماده خشک بیشترین مقدار (۵۷/۸۳ %) بود (۰۵/۰>P). قابلیت هضم ماده خشک کاه در هیچ کدام از تیمارها معنیدار نشد (۰۵/۰<P). با توجه به نتایج، استفاده از ۳ گرم در کیلوگرم گل میمونی سازویی در جیره گوسفند لری-بختیاری تاثیر مثبتی بر تخمیر و قابلیت هضم میکروبی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.