مقاله اثر شمار سلول‌های سوماتیک بر صفات تولیدی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر شمار سلول‌های سوماتیک بر صفات تولیدی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شمار سلول‌های سوماتیک بر صفات تولیدی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شمار سلول‌های سوماتیک بر صفات تولیدی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شمار سلول‌های سوماتیک بر صفات تولیدی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر گاوهای هلشتاین :

تعداد صفحات :۲۱

کاهش تولید شیر روزانه در ارتباط با افزایش شمار سلول‌های بدنی تا ۶۰۰,۰۰۰ میلی‌لیتر سلول با استفاده از رکوردهای ماهانه جمع‌آوری شده برای یک دوره ۹ ساله (۱۳۸۱-۱۳۸۹) نخستین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین ایران در ۱۵۹ گله مختلف برآورد شد. داده‌های مورد استفاده شامل ۱۸۱۲۲۶ رکورد حاصل از ۲۱۴۶۹ گاو بود. بر اساس نتایج این تحقیق، افزایش نمره سلول‌های بدنی از ۱ تا ۵ و بالاتر، متوسط شیر تولیدی روزانه را تا ۳۰۰/۱ کیلوگرم (۰۴/۰ تولید روزانه) کاهش و متوسط درصد چربی و پروتئین روزانه را، به ترتیب تا ۱۴/۰ و ۰۸/۰ درصد افزایش داد. در این مطالعه همچنین پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی با استفاده از یک مدل روز آزمون رگرسیون تصادفی چند صفتی برآورد شدند. وراثت‌پذیری‌های ۳۰۵ روز شیردهی برای شیر تولیدی، درصد چربی و پروتئین، به ترتیب ۴۰/۰، ۳۹/۰ و ۶۹/۰ برآورد شد. وراثت‌پذیری‌های روزانه کمتر از آن برای کل دوره شیردهی (۳۰۵ روز) بوده و از ۰۸/۰ تا ۲۹۷/۰ برای شیر تولیدی، ۰۵۴/۰ تا ۱۲۳/۰ برای درصد چربی و ۰۴۴/۰ تا ۲۸۶/۰ برای درصد پروتئین متغیر بود. حداکثر مقدار همبستگی‌های ژنتیکی و محیط دائمی بین درصد چربی و پروتئین مشاهده شد (۶۰/۰>).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.