مقاله اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری :

تعداد صفحات :۲۱

این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه (DPP) بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت­های خونی در بره­های نر ترکی قشقایی انجام شد. تعداد ۱۶ راس بره نر ترکی قشقایی ۳ ماهه (با وزن زنده ۴۶/۰±22 کیلوگرم) به طور تصادفی به ۴ گروه تقسیم شدند و به مدت ۶۰ روز از جیره­های حاوی سطوح صفر (شاهد)، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد DPP تغذیه نمودند. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح متفاوت گیاه خرفه اثر معنی­داری بر عملکرد رشد بره­ها در ۶۰ روز پرواربندی نداشت.pH و درصد رطوبت گوشت در زمان­های مختلف (۶۰، ۱۲۰ و ۱۸۰ روز) نگهداری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی و زمان قرار نگرفت. افزایش مدت زمان نگهداری سبب افزایش مواد واکنش­دهنده با اسید تیوباربیتورک (TBARS) گوشت در تمام تیمارهای آزمایشی شد (۰۵/0P<). تیمارهای حاوی DPP به طور معنی­داری TBARS کمتری نسبت به تیمار شاهد داشتند (۰۵/0P<). افزایش مقدار DPP سبب شد تا تولید TBARS به صورت خطی در زمان­های مختلف نگهداری گوشت کاهش یابد (۰۰۱/0P<). همچنین با افزایش سطح DPP کاهش خطی در میزان تری­گلیسرید و کلسترول خون مشاهده شد (۰۱/0P<)، اما اثری بر میزان گلوکز خون نداشت (۰۵/0P>). به طور کلی سطح ۱۰ درصد DPP برای ثبات اکسیداتیو گوشت بره­های پرواری مناسب بود و سطح ۱۵ درصد DPP بیشترین کاهش را در متابولیت­های چربی­ خون ایجاد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.