مقاله اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E برشاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

مطالعه‌ای به‌منظور بررسی اثر جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و مکمل ویتامینE ، بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجه‌های گوشتی صورت گرفت. تعداد ۲۶۴ قطعه جوجه گوشتی سویه کاب به ۲۴ گروه ۱۱ قطعه‌ای تقسیم شدند. تحقیق به‌صورت آزمایش فاکتوریل ۲×4 با هشت تیمار و سه تکرار درقالب طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا (صفر، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد) با کنجاله سویا و دو سطح ویتامین E(42 و ۷۵ واحد بین‌المللی درکیلوگرم جیره) بودند. نتایج نشان داد که جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا بر شاخص تولید اثر معنی‌داری نداشت (۰۵/۰>P). سطوح توصیه شده ویتامین E بطور معنی‌داری باعث بهبود شاخص تولید در ۲۸ روزگی شد (۰۵/۰>P). اثرات متقابل سطوح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا و سطح مکمل ویتامین E، بر هزینه خوراک مصرفی در سن ۲۸ روزگی معنی‌دار بود (۰۵/۰>P). همچنین اثرات متقابل بین تیمارها بر هزینه خوراک به اضافه وزن دوره‌های مختلف تفاوت معنی‌داری نشان داد (۰۵/۰>P). به‌طوری­که افزیش سطوح هریک از آنها باعث افزایش در هزینه‌ها شد. همچنین اثر متقابل بین تیمارها بر سود ناخالص اقتصادی در۴۲ روزگی معنی‌دار بود (۰۵/۰>P) و افزایش در سود ناخالص اقتصادی مشاهده شد. می‌توان گفت که سطوح جایگزینی دانه اکسترود شده سویا با کنجاله سویا در سطح بالاتر ویتامین E جیره تأثیر نامطلوبی بر وضعیت اقتصادی و شاخص تولید جوجه‌های گوشتی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.