مقاله اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک :
تعداد صفحات :۲۴
پژوهش حاضر جهت بررسی میزان تجزیهپذیری گیاه خردل علوفهای (Brassica juncea)در مراحل مختلف رشد و اثر ملاس و اوره بر کیفیت و تجزیهپذیری ماده خشک سیلاژ آن، انجام شد.در مرحله اول، ترکیبات شیمیایی شامل ماده خشک و پروتئین خام در سه مرحله رشد فنولوژیک گیاه (رویشی، گلدهی و خمیری شدن دانه) اندازهگیری شد. سپس ۵/۱ کیلوگرم از گیاه در هر مرحله رشد، به قطعات ۳ تا ۵ سانتیمتری خرد و با ملاس و اوره مخلوط و در کیسههای پلاستیکی سیلو شد. تیمارهای اعمال شده در هر مرحله بر سیلاژها، شاهد، ۵ درصد ملاس، ۵/۰ درصد اوره، ۱۰ درصد ملاس، ۱/۰ درصد اوره و ۵ درصد ملاس بهعلاوه ۵/۰ درصد اوره در نظر گرفته شد. سیلاژها به مدت ۴۵ روز در دمای اتاق نگهداری شدند. پس از آن ماده خشک سیلاژها تعیین شد و مورد ارزشیابی ظاهری قرار گرفت و pH و دما اندازهگیری شد. در مرحله دوم فراسنجههای تجزیهپذیری ماده خشک گیاه و سیلاژ خردل با استفاده از روش کیسههای نایلونی تعیین شد.با نمو گیاه، ماده خشک گیاه خردل علوفهای بهطور معنیداری افزایش و پروتئین خام کاهش داشت. نتایج ارزشیابی ظاهری سیلاژها به وسیله نمرهگذاری نشان داد که سطوح مختلف ملاس سیلاژهایی با کیفیت بسیار خوب و خوب ایجاد کردند. در طی سیلو کردن، ماده خشک بهطور معنیداری کاهش یافت (۰۵/0P) و در سیلاژهای عملآوری شده با ملاس، ماده خشک بهطور معنیداری بیشتر از سایر سیلاژها بود (۰۵/0P). در سیلاژهای تهیه شده، pH بهوسیله ملاس، کاهش و با افزودن اوره، افزایش یافت. پایداری هوازی سیلاژهای مراحل رویشی و گلدهی بهطور معنیداری بیشتر از مرحله خمیری شدن دانه بود (۰۵/0P). در هر سه مرحله رویشی، گلدهی و خمیری شدن دانه، بیشترین میزان درصد ناپدیدی ماده خشک، بخش سریع تجزیه، پتانسیل تجزیهپذیری و تجزیهپذیری موثر مربوط به سیلاژهای عملآوری شده با ملاس بوده و بیشترین میزان بخش کند تجزیه مربوط به سیلاژ بدون افزودنی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.