مقاله تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی :

تعداد صفحات :۱۷

آگاهی از تنظیم تولید چربی شیر جهت توسعه راهبردهای تغذیه‌ای برای افزایش ارزش تغذیه‌‌ای شیر، کاهش خروج انرژی از طریق آن و بهبود توازن انرژی گاوهای شیری حیاتی است. هدف از این پژوهش، تعیین مهم‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی بود. الگوریتم انتخاب ویژگی یکی از روش‌های داده‌کاوی به منظور انتخاب بهترین و مؤثرترین فراسنجه‌های مرتبط برای پیش‌بینی هدف مورد نظر است. برای انجام این پژوهش از ۳۰۷۲ داده خام و سه روش مهم الگوریتم انتخاب ویژگی با شش مدل مختلف استفاده شد. داده با استفاده از نرم‌افزار WEKA واکاوی شد. نتایج نشان داد که روش رتبه‌بندی الگوریتم انتخاب ویژگی مناسب‌‌ترین روش برای انتخاب مهم‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر با استفاده از رگرسیون لجستیک و طبقه‌بندی درختی با کم‌ترین میزان خطا است. بر این اساس، مهم‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با ساخت چربی شیر، ایکوزا تری انوئیک اسید (۲۰:۳C 3 -n)، ایکوزا دی انوئیک اسید (۲۰:۲C 6 -n)، مجموع کل اسیدهای چرب ترانس ۱۶:۱C، ترانس-۱۰ ۱۶:۱C، ترانس-۶، ۷، ۸ ۱۶:۱C، مجموع کل اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه ترانس، ترانس-۱۱، سیس-۱۵ ۱۸:۲C، مجموع کل اسیدهای چرب ترانس ۱۸:۱C، آدرنیک اسید (۲۰:۴C 6 -n) و سیس-۱۲ ۱۸:۱C تعیین شدند. الگوریتم انتخاب ویژگی اثر اسیدهای چربی به غیر از ایزومر ترانس-۱۰، سیس-۱۲ اسید لینولئیک مزدوج و ایزومر ترانس-۱۰ ۱۸:۱C را بر ساخت چربی شیر مؤثر نشان داد که ضروری است اهمیت زیست‌شناختی آن‌ها در پژوهش‌های آینده مورد سنجش قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.