مقاله اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش، اسیدیته قسمت­های مختلف آن و مورفولوژی روده باریک جوجه­های گوشتی نر نژاد راس ۳۰۸ برای مدت ۴۲ روز انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار، ۴ تکرار و ۸ قطعه جوجه در هر تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱- جیره پایه بدون افزودنی (شاهد)، ۲- جیره پایه + ۱/۰% مکمل اسیدهای آلی، ۳- جیره پایه + ۲/۰% مکمل اسیدهای آلی و ۴- جیره پایه + ۳/۰% مکمل اسیدهای آلی بودند. نتایج نشان داد وزن و طول نسبی قسمت­های مختلف دستگاه گوارش تحت تاثیر معنی­دار تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P). در رابطه با اسیدیته قسمت­های مختلف دستگاه گوارش نتایج نشان داد کهpH پیش معده با استفاده از ۱/۰% مکمل اسیدهای آلی و pH دئودنوم به وسیله تیمار دریافت کننده ۲/۰% مکمل اسیدهای آلی بطور معنی­داری کاهش یافت (۰۵/0P<). طول ویلی در ژژنوم و ایلئوم با استفاده از ۲/۰% مکمل اسیدهای آلی بطور معنی­داری افزایش نشان داد (۰۵/0P<). نسبت طول ویلی به عمق کریپت در ژژنوم و ایلئوم با مصرف ۲/۰% مکمل اسیدهای آلی بطور معنی­داری افزایش پیدا کرد (۰۵/0P<). ضخامت لایه ماهیچه­ای در ژژنوم نیز با استفاده از ۲/۰% و ۳/۰% مکمل اسیدهای آلی بطور معنی­داری کاهش یافت (۰۵/0P<). نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که استفاده از ۲/۰% مکمل اسیدهای آلی، اثرات مفیدی بر مورفولوژی روده باریک جوجه­های گوشتی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.