مقاله اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد و ماندگاری گوشت در جوجه‌‌های گوشتی، آزمایشی با ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه، در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار (شاهد، جیره پایه +۱۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم پروبیوتیک، جیره پایه +۱۵۰ میلی‌گرم در کیلوگرم آنتی‌‌بیوتیک آویلامایسین، جیره پایه +۲۰۰ و ۴۰۰ میلی‌‌گرم در کیلوگرم اسانس آویشن شیرازی)، چهار تکرار و ۲۵ قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز انجام شد. آنالیز اسانس نشان داد که ترکیبات اصلی اسانس آویشن شیرازی شامل تیمول (۳/۲۲ درصد)، p- سیمین (۲/۱۴ درصد)، لینالول (۲/۶ درصد)، γ- ترپینن (۴/۶ درصد)، ۱و۸- سینئول (۳/۵ درصد) و کارواکرول (۱/۳ درصد) هستند. افزودن اسانس آویشن شیرازی به جیره اثر معنی‌‌داری بر صفات عملکردی جوجه‌‌های گوشتی شامل وزن بدن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل، ماندگاری و شاخص تولید نداشت (۰۵/۰<P). خوراک مصرفی تا ۴۲ روزگی و وزن جوجه‌‌ها تا ۲۸ روزگی در تیمار آنتی‌‌بیوتیک بیشتر از سایر تیمار‌ها بود (۰۵/۰>P). وزن نسبی لاشه و اجزای مختلف لاشه و چربی حفره بطنی تحت تاثیر تیمار‌های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P). میزان مواد واکنش‌دهنده با اسید تیوباربیتوریک (TBARS) در گوشت ران نگهداری شده به مدت ۹۰ روز پس از کشتار در تیمار اسانس آویشن شیرازی نسبت به تیمار آنتی‌بیوتیک کمتر بود (۰۵/۰>P) اما تفاوت معنی‌‌داری با گروه شاهد نداشت. نتایج نشان دادند که اسانس آویشن شیرازی در بهبود عملکرد به اندازه آنتی‌بیوتیک موثر نبود اما ترکیبات آنتی‌اکسیدانی آن اثر مطلوبی بر پایداری اکسیداتیو گوشت در بلند مدت داشت و این امر می‌تواند برای نگهداری گوشت در سردخانه‌‌ها و ذخیره‌‌سازی آن، مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.