مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۲

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار (۰، ۵ و۱۰ درصد) و آنزیم همی­سل (۰ و ۰۵/۰ درصد) در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×2 با طرح بلوک­های کامل تصادفی در دوره­های رشد و پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه­های گوشتی انجام شد. تعداد۳۶۰ قطعه جوجه خروس گوشتی سویه تجاری راس ۳۰۸ با ۶ تیمار، ۴ تکرار و ۱۵ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی در ۴ بلوک به مدت ۴۲ روز پرورش یافتند. طی دوره آزمایش خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی اندازه­گیری شد. در سن ۴۲ روزگی جهت بررسی اجزای لاشه از هر یک از تیمارها، ۴ پرنده انتخاب و سپس وزن لاشه، ران­ها، سینه، چربی محوطه بطنی، کبد، طحال و پانکراس به صورت درصد تعیین شد. نتایج این تحقیق نشان داد استفاده از کنجاله گوار تا سطح ۵ درصد در جیره تاثیر معنی­داری بر عملکرد و اجزای لاشه نداشت، اما استفاده از ۱۰ درصد کنجاله گوار بدون افزودن آنزیم در جیره در مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش مصرف خوراک (۲۱/۴۰۹۸ در مقابل ۰۷/۴۳۴۶ گرم)، افزایش وزن (۷۵/۱۸۲۲ در مقابل ۸۳/۲۰۹۲ گرم)، و افزایش ضریب تبدیل غذایی (۲۶/۲ در مقابل ۰۸/۲) در کل دوره پرورش شد (۰۵/0P<). افزودن آنزیم به جیره حاوی ۱۰ درصد کنجاله گوار باعث بهبود مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی شد (۰۵/0P<)، اما بر افزایش وزن تاثیری نداشت. استفاده از ۱۰ درصد کنجاله گوار بدون آنزیم در جیره در مقایسه با تیمار شاهد باعث کاهش معنی­دار درصد لاشه (۳۲/۷۰ در مقابل ۵۰/۷۱) و سینه (۹۳/۳۲ در مقابل ۶۰/۳۳) شد (۰۵/0P<). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از ۵ درصد کنجاله گوار بدون استفاده از آنزیم همی­سل و یا ۱۰ درصد کنجاله گوار با افزودن آنزیم همی­سل در جیره غذایی جوجه­های گوشتی تاًثیر منفی بر عملکرد و اجزای لاشه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.