مقاله اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند :
تعداد صفحات :۲۴
این پژوهش بهمنظور مقایسه اثرات تیمول به دو شکل آزاد و آهستهرهش بر ویژگیهای تخمیر شکمبه، پروتئین میکروبی و برخی متابولیتهای پلاسما در گوسفند انجام شد. آزمایش در قالب طرح مربع لاتین ۳´3 به صورت ادغام شده با استفاده از ۶ راس گوسفند نر فیستوله شده انجام شد. تیمارها عبارت بود از (الف) جیره پایه +۲۵۰ میلیگرم تیمول به شکل آزاد، (ب) جیره پایه +۲۵۰ میلیگرم تیمول به شکل آهستهرهش و (ج) تیمار شاهد (جیره پایه بدون تیمول). هر دوره آزمایش ۱۴ روز و شامل ۱۰ روز سازگاری و ۴ روز نمونهگیری بود. در دوره نمونهگیری، نمونههای مدفوع جمعآوری شد و در روز پایانی هر دوره نیز نمونههای خون و مایع شکمبه در زمانهای مختلف جمعآوری شد. مصرف تیمول به هر دو شکل آزاد و آهستهرهش، ماده خشک مصرفی (به ترتیب ۵/۹۱۷ و ۵/۹۸۵ گرم در روز)، قابلیت هضم پروتئین خام (به ترتیب ۷/۸۲ و ۶/۸۵ درصد) و غلظت گلوکز پلاسما (به ترتیب ۸/۱۱۴ و ۵/۱۰۸ میلیگرم در دسیلیتر) را افزایش داد (۰۵/۰>P). در تیمارهای محتوی تیمول، غلظت اورهی پلاسما، سنتز پروتئین میکروبی و غلظت نیتروژن آمونیاکی در ۵ و ۷ ساعت پس از خوراکدهی کاهش یافت (۰۵/۰>P). تعداد دیپلودینیومها در جیره محتوی تیمول آزاد ۱۰۵×38/0 بود که از تعداد مربوط به دو تیمار دیگر کمتر بود (۰۵/۰>P). مصرف تیمول میتواند با کاهش تولید نیتروژن آمونیاکی بازده استفاده از پروتئین خوراک را بهبود بخشد و با توجه به افزایش گلوکز پلاسما میتواند اثری مثبت در تامین انرژی دام ایجاد کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.