مقاله بررسی مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های مصنوعی لیاپور با اندازه قطر مختلف و بتن‌ سبک سازه‌ای ساخته شده از این مصالح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های مصنوعی لیاپور با اندازه قطر مختلف و بتن‌ سبک سازه‌ای ساخته شده از این مصالح دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های مصنوعی لیاپور با اندازه قطر مختلف و بتن‌ سبک سازه‌ای ساخته شده از این مصالح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های مصنوعی لیاپور با اندازه قطر مختلف و بتن‌ سبک سازه‌ای ساخته شده از این مصالح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های مصنوعی لیاپور با اندازه قطر مختلف و بتن‌ سبک سازه‌ای ساخته شده از این مصالح :

تعداد صفحات :۱۳

در سال‌های اخیر، بتن سبک سازه‌ای به‌دلیل ویژگی‌هایی مانند وزن کم، عایق حرارتی و صوتی مناسب و مقاومت مناسب در برابر سرما و گرما مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. در حال حاضر دانه‌های لیاپور یا شیل انبساط‌پذیر که به روش فرآیند خشک در داخل کوره‌گردان افقی تولید می‌شود، یکی از مهم‌ترین نوع سبک‌دانه‌های مصنوعی است که کاربرد گسترده‌ای در تولید بتن سبک سازه‌ای دارد.
در این تحقیق به منظور تعیین اثر اندازه قطر بر وزن مخصوص، درصد جذب آب و مشخصات مکانیکی سبک‌دانه‌های لیاپور، آزمایش‌های مختلف بر روی سه رده از دانه‌بندی لیاپور انجام شده است. همچنین با ترکیب سبک‌دانه‌‌ها و ملات ماسه و سیمان و ساخت نمونه‌های با درصد حجمی ۱۰ الی ۳۰ درصد از سبک‌دانه‌ها و تعیین مقاومت فشاری تک‌محوری و مدول ارتجاعی استاتیکی و دینامیکی و ضریب پوآسون دینامیکی به بررسی مشخصات مکانیکی ماده مرکب ساخته شده از آنها پرداخته شده است. نتایج آزمایش‌ها بیانگر تاثیر قابل ‌توجه اندازه قطر سبک‌دانه‌های لیاپور بر مشخصات مکانیکی دانه‌ها و بتن ساخته شده از آنها می‌باشد. با توجه به تصاویر SEM تهیه شده از ناحیه تماس بین سبک‌دانه و ملات، مشخص شد که ناحیه انتقال کمتر از ۱۰ میکرومتر می‌باشد و در نتیجه نمی‌تواند تاثیر چندانی بر خصوصیات مکانیکی سبک‌دانه‌ها داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.