مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر استفاده از کاه گندم بر مقاومت فشاری، روانی و طاقت مخلوط بتن غلتکی روسازی :
تعداد صفحات :۲۴
روسازی بتنغلتکی یکی از اقتصادیترین و بادوام ترین انواع روسازی است که در سطح گستردهای در روسازی با ترافیک سنگین مورد استفاده قرار میگیرد. هدف تحقیق امکانسنجی استفاده از کاه گندم بهعنوان الیاف در تغییر رفتار و تقویت بتن غلتکی روسازی است. این امکانسنجی به این علت انجام گرفت که الیاف سلولزی دارای مقاومت کششی بالا و مدول الاستیسیته پایین و نزدیک به ملات بتن میباشد به همین علت تاثیر خوبی در کنترل ترکهای انقباضی و طاقت مخلوط بتن غلتکی میتوانند داشته باشند. سازگاری بین الیاف و ماتریس بتن و همچنین اینکه آیا کاه مشخصههای بتن را تحت تاثیر قرار میدهد یا خیر، مورد بحث است. الیاف طبیعی ترکیباتی طبیعی با ساختاری سلولزی میباشند. سلولز پلیمری دارای واحدهای گلوکزی میباشد. الیاف گوناگون دارای ترکیبات مختلفی هستند، بنابراین انتظار میرود که رفتار آنها درون یک ماتریس سیمانی متفاوت باشد. الیاف طبیعی دارای مدول الاستیسیته پایین و مقاومت کششی بالایی هستند و حتی مقاومت کششی آنها تا حد مطلوبی قابل مقایسه با الیاف مصنوعی میباشد. استفاده از الیافهایی نظیر الیاف فولادی و الیاف مصنوعی که عملکرد نسبتا مناسبی نیز دارند مستلزم هزینه بالا و صرف انرژی زیاد میباشد به علاوه اینکه از منابع تجدید نشدنی ساخته میشوند به همین جهت بررسی تسلیح بتن توسط المانهای کمهزینه و در دسترس هدف اصلی این تحقیق قرار گرفته است. الیاف کاه به ازای نسبت ظاهری۳۰ تا ۱۵۰ با طولهای متفاوت و مقادیر مختلف و در دو حالت خشک و اشباع به نمونههای بتن غلتکی افزوده شد و آزمایش ویبی از مخلوط تازه و آزمایش مقاومت فشاری تکمحوری ۲۸ روزه از نمونههای ۱۵*۳۰ سانتیمتری و آزمایش طاقت کششی از نمونههای استوانهای ۱۵*۱۵ سانتی متری صورت پذیرفت که مجموعه این آزمایشها امکان پذیر بودن استفاده از کاه گندم را در بتن غلتکی و همچنین بهبود طاقت کششی مخلوط بتن سخت شده به ازای ۱ درصد وزنی در مخلوط بتن غلتکی را بیان میکنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.