مقاله زیست‌شناسی و دامنه غذایی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L. (Col.: Coccinellidae در مزارع یونجه منطقه باجگاه (شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله زیست‌شناسی و دامنه غذایی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L. (Col.: Coccinellidae در مزارع یونجه منطقه باجگاه (شیراز) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زیست‌شناسی و دامنه غذایی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L. (Col.: Coccinellidae در مزارع یونجه منطقه باجگاه (شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زیست‌شناسی و دامنه غذایی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L. (Col.: Coccinellidae در مزارع یونجه منطقه باجگاه (شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زیست‌شناسی و دامنه غذایی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L. (Col.: Coccinellidae در مزارع یونجه منطقه باجگاه (شیراز) :

تعداد صفحات :۱۸

کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای (Coccinella septempunctata L.) یکی از دشمنان طبیعی متداول با پراکنش گسترده در زیست بوم‌‌های کشاورزی می‌باشد که نقش مهمی را در کنترل شته‌های مضر روی محصولات مختلف ایفا می‌کند. این پژوهش با هدف مطالعه زیست‌شناسی و تنوع تغذیه‌ای کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای در مزارع یونجه منطقه باجگاه واقع در شمال شیراز انجام گرفت. بدین منظور نمونه‌‌برداری‌هایی از این مزارع با استفاده از تور حشره‌گیری استاندارد در سال‌های ۹۳-۱۳۹۲ صورت گرفت. تغییرات جمعیت به صورت هفتگی ثبت و محتویات معده میانی حشرات کامل نیز برای هر ماه مشخص شد. نتایج نشان داد که این کفشدوزک در شرایط باجگاه دارای سه نسل در سال می‌باشد. زمستان‌گذرانی کفشدوزک هفت‌نقطه‌ای در شرایط آب و هوایی منطقه باجگاه از اواسط آذر‌ماه آغاز شد. بررسی­ هایی که روی دامنه غذایی این حشره در منطقه باجگاه صورت گرفت نشان داد که بیش­ترین میزان مصرف شکارگر از شته‌ها در ماه‌های فروردین و اردیبهشت بوده است. همزمان با کاهش تعداد شته‌ها در خرداد و تیر، گرایش سریع کفشدوزک به تغذیه از اسپور‌های قارچ آلترناریا مشاهده شد. پس از اتمام مرحله استراحت تابستانه در شهریورماه، گرده‌ی گل‌ها غذای اصلی شکارگر را تشکیل می‌دادند. در طی فصل پاییز نیز نیازهای متابولیکی کفشدوزک‌ها و انرژی ذخیره شده آن­ ها برای زمستان‌گذرانی به طور مشترک از طریق اسپور‌های قارچ و گرده گل‌های مختلف تامین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.