مقاله بهبود پروفایل ولتاژ و کمینه سازی توان راکتیو در پستهای توزیع اولیه با استفاده از برنامه ریزی ترکیبی دینامیکی فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود پروفایل ولتاژ و کمینه سازی توان راکتیو در پستهای توزیع اولیه با استفاده از برنامه ریزی ترکیبی دینامیکی فازی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود پروفایل ولتاژ و کمینه سازی توان راکتیو در پستهای توزیع اولیه با استفاده از برنامه ریزی ترکیبی دینامیکی فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود پروفایل ولتاژ و کمینه سازی توان راکتیو در پستهای توزیع اولیه با استفاده از برنامه ریزی ترکیبی دینامیکی فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود پروفایل ولتاژ و کمینه سازی توان راکتیو در پستهای توزیع اولیه با استفاده از برنامه ریزی ترکیبی دینامیکی فازی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در این مقاله کنترل ولتاژ / توان راکتیو در یک پست توزیع با استفاده از روش ترکیبی برنامه ریزی دینامیکی فازی (FDP) مد نظر می باشد. هدف اصلی،بهبود پروفایلولتاژ ثانویه و کمینه کردن میززان توان راکتیو جاری درترانسفورماتور اولیه می باشد. در مقاله های ارائه شده در این زمینه، این کار با استفاده از ایجاد هماهنگی بین سوییچینگ خازنی و سوییچینگتپ چنجر OLTC با در نظر گرفتن یک تابع هدف از میزان تغییرات ولتاژ ، ضریب توان و تعداد سوییچینگ های خازن و تپ چنجر انجام شده است. امادر ا ین مقاله جهت بهبود هرچه بیشتر پروفایل و لتاژ و پایین آوردن مقدار تواراکتیو جاری در ترانسفورماتور از تقسیم خازن به ظرفیت های کوچکتر و همچنین قرار دادن یک راکتور در طرف ثانویه جهت جبران سازی توان راکتیو در ساعت های کم بار استفاده شده است. در ابتدا با استفاده از داده های پیش بینی شده برای ولتاژ اولیه، ضریب توان و توان اکتیو و راکتیو جاری در ترانسفورماتور برای روز بعد، فرمولی جهت بدست آوردن مکان تپ چنجر OLTC با در نظر گرفتن مدل های مختلف بار بدست امده است. قیود و محدودیت های موجود بر روی ولتاژ ، ضریب توان و تعداد سوییچینگ های خازنی و سلفی نیز به صورت توابع عضویت فازی در نظر گرفته شده اند. جهت نشان دادن مزیت این روش، به بررسی حالت های مختلف آن بر روی یک پست توزیع ۶۹/۱۱/۴ Kv پرداخته و نشان داده شده است که این روش باعث بهبود پروفایل ولتاژ و عملرد بهتر تپ چنجر و سوییچینگ خازنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.