مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب :
تعداد صفحات :۲۲
سیب یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در جهان است که کشورهای زیادی در زمینه تولید و صادرات آن فعالیت میکنند، که ایران هم در زمینه تولید و صادرات این محصول قابلیت لازم را دارد. هدف از این مقاله بررسی ساختار رقابتپذیری در بازار جهانی سیب و همچنین جایگاه ایران در این بازار با استفاده از رویکرد رگرسیونی و همچنین شاخص هرفیندال است. به همین منظور و برای تعیین عوامل مؤثر، از دادههای سری زمانی برای دوره زمانی (۲۰۱۱-۱۹۷۴) استفاده گردیده است. نتایج این تحقیق نشان میدهد قیمت صادراتی، مقدار تولید داخلی تأثیر منفی معنیدار و نرخ ارز واقعی تأثیر مثبت و معنیدار در بر دارد. همچنین نتایج شاخص هرفیندال برای محصول سیب در دوره مورد بررسی بازار رقابتی را نشان میدهد. با توجه به پتانسیل ایران در زمینه تولید و صادرات سیب، میتواند با برنامهریزیها و سیاستگذاریهای مناسب در راستای تولید و صادرات این محصول جایگاه مناسبی در بازارهای جهانی کسب کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.