مقاله بررسی ساختار رقابت‌پذیری در بازار جهانی سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ساختار رقابت‌پذیری در بازار جهانی سیب دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار رقابت‌پذیری در بازار جهانی سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار رقابت‌پذیری در بازار جهانی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار رقابت‌پذیری در بازار جهانی سیب :

تعداد صفحات :۲۲

سیب یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی در جهان است که کشورهای زیادی در زمینه تولید و صادرات آن فعالیت می­کنند، که ایران هم در زمینه تولید و صادرات این محصول قابلیت لازم را دارد. هدف از این مقاله بررسی ساختار رقابت­پذیری در بازار جهانی سیب و همچنین جایگاه ایران در این بازار با استفاده از رویکرد رگرسیونی و همچنین شاخص هرفیندال است. به همین منظور و برای تعیین عوامل مؤثر، از داده­های سری زمانی برای دوره زمانی (۲۰۱۱-۱۹۷۴) استفاده گردیده است. نتایج این تحقیق نشان می­دهد قیمت صادراتی، مقدار تولید داخلی تأثیر منفی معنی­دار و نرخ ارز واقعی تأثیر مثبت و معنی­دار در بر دارد. همچنین نتایج شاخص هرفیندال برای محصول سیب در دوره مورد بررسی بازار رقابتی را نشان می­دهد. با توجه به پتانسیل ایران در زمینه تولید و صادرات سیب، می­تواند با برنامه­ریزی­ها و سیاست­گذاری­های مناسب در راستای تولید و صادرات این محصول جایگاه مناسبی در بازارهای جهانی کسب کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.