مقاله بررسی نقش پارامترهای محیطی و فیزیکوشیمیایی موثر بر شیوع بیماری یرسینیوزیس درمزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ( )Oncorhynchous mykissمنطقه هراز استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نقش پارامترهای محیطی و فیزیکوشیمیایی موثر بر شیوع بیماری یرسینیوزیس درمزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ( )Oncorhynchous mykissمنطقه هراز استان مازندران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش پارامترهای محیطی و فیزیکوشیمیایی موثر بر شیوع بیماری یرسینیوزیس درمزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ( )Oncorhynchous mykissمنطقه هراز استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش پارامترهای محیطی و فیزیکوشیمیایی موثر بر شیوع بیماری یرسینیوزیس درمزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ( )Oncorhynchous mykissمنطقه هراز استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش پارامترهای محیطی و فیزیکوشیمیایی موثر بر شیوع بیماری یرسینیوزیس درمزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ( )Oncorhynchous mykissمنطقه هراز استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۸

یرسینیوزیس یا بیماری دهان قرمز ( ERM (Enteric Red Mouth diseaseیکی از بیماریهای عفونی باکتریایی است که درصنعت آبزی پروری ماهیان سردآبیعامل مرگ میر وخساراتهای اقتصادی جبران ناپذیر میباشد .در سالهای اخیر بنابر گزارش سازمان دامپزشکی این بیماری دراغلب استانهای کشور گسترشپیداکرده است وردپای آن دراغلب مزارع گزارش گردیده است. استان مازندران از نظر میزان تولید ماهیان سردآبی درکشور رتبه دوم تولید را به خود اختصاصمیدهد و منطقه هراز (شرق استان مازندران ) بیشترین میزان تولید قزل آلا را در استان مازندران داشته که به جهت اهمیت بیماری وگستره تولید ماهی قزلآلا، عوامل مؤثر دربروز یرسینیوزیس دراین منطقه مورد ارزیابی قرار گرفت .دراین بررسی که به مدت یک سال (مرداد ۱۳۹۰الی تیر )۱۳۹۱به طول انجامیدتعداد ۱۰مرکز تکثیر وپرورش قزل آلا درمنطقه هراز به صورت تصادفی انتخاب وهرماهه درچهار فصل، برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب مزارع شاملنیتریت، نیترات، یون آمونیوم،مواد جامد محلول، درجه حرارت، اکسیژن محلول و pHاندازهگیری شد.جهت اطمینان از میزان شیوع بیماری یرسینیوزیس ازبافتهای کبد وکلیه ۱۲۰۰عدد ماهی قزل آلا به تفکیک (پرورشی و بچه ماهی) همراه با علائم بیماری ( ۴۱۰نمونه )وبدون علائم بیماری ( ۷۹۰عدد) نیز موردبررسی آزمایشگاهی (باکتریولوژی) قرار گرفت.نتایج نشان دادکه فاکتورهای مؤثر دربروز بیماری یرسینیوزیس شامل متغییرهای درجه حرارت، افزایش ،pHفصل، اندازه ماهی بود. همچنین از ۴۱۰عدد ماهی بیمار ۲۰درصد واز ۷۹۰عدد ماهی سالم ۱۰درصد به باکتری یرسینیا راکری آلوده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.