مقاله تولید فروکتوز از گلوکز بروش آنزیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید فروکتوز از گلوکز بروش آنزیمی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید فروکتوز از گلوکز بروش آنزیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید فروکتوز از گلوکز بروش آنزیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید فروکتوز از گلوکز بروش آنزیمی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

شربتهای قندی حاوی گلوکز و فروکتوز توسط آنزیم گلوکز ایزومتر از تحت شرایط اپتیمم درجه حرارت، Ph و زمان تبدیل به شربتهای قندی غنی شده ازلحاظ فروکتوز می شوند. تبدیل گلوکز موجود در قند مایع حاصل از خرماهای ضایعاتی یا شربتهای قندی حاصل از شیره خرما ، توسط آنزیم تثبیت شده کلوگز ایزومر از شرکت NoVo، به فروکتوز تحت شرایط اپتیمم مد نظر میباشد. عملکرد آنزیم گلوکز ایزومتر از تثبیت شده روی قند مایع حاصل از شیره خرما، تحت شرایط خاصی در سیستم ناپیوسته بررسی و بهینه گردید. از هیدرولیز ساکارز موجود در شیره خرما به دلیل ناچیز بوده مقدار، صرفنظر گردید. فرایند ایزومریزاسیون در محدوده دمایی (۹۰-۳۰) درجه سانتیگراد و محدوده PH (6-8/5) در سیستم ناپیوسته بررسی گردید و محدوده دمادی (۶۰-۵۰ درجه سانتی گراد) بعنوان حرارت بهینه وph (7-7/7) به عنوان PH بهینه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.