مقاله مطالعه و بررسی ساخت بیمارستان صحرایی (سیار) یکصد تختخوابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی ساخت بیمارستان صحرایی (سیار) یکصد تختخوابی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی ساخت بیمارستان صحرایی (سیار) یکصد تختخوابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی ساخت بیمارستان صحرایی (سیار) یکصد تختخوابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی ساخت بیمارستان صحرایی (سیار) یکصد تختخوابی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

حوادث طبیعی مثل زلزله، سیل، رانش زمین و غیره و بلایای غیر طبیعی مانندجنگ مستقیم بین دو کشور، یا هجوم آوارگان از کشورهای همجوار، از مشکلات بزرگ کشورهایی مثل ایران می باشد که در منطقه ای ناامناز نظر زمین شناسی و ژئوپلتیکی قرار دادند. بعلاوه انتخاب ایران به عنوان مرکز امدادمنطقه ای MENA نیاز ما را به وجود بیمارستان های صحرایی (سیار) بیش از پیش آشکار می سازد.
در این تحقیق با بررسی سوابق چنین بیمارستان هایی که علی الاصول در جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر و ارتش های جهان استفاده می شوند اطلاعات کلی به دست آمد که نتایج با توجه به شرایط و امکانات کشور ما بهینه شدند. در این بهینه سازی، گستردگی کشور، کوهستانیو ناهموار بودن بسیاری از نقاط و نیز تخریب احتمالی پل ها و جاده ها و زیر ساخت ها در جریان جنگ با درگیری و عوامل محیطی دیگر، و قابلیتهای ترابری کشور در نظر گرفته شدند و بهترین گزینه برای ایجاد چنین بیمارستان های پیشنهاد گردیدند.
نتیجه اینکه با توجه به جمیع مسایل دکر شده در بالا، سیستم یمارستانی سیار قابل حمل توسط ترابری هوایی برای کشور ارجح است که به سادگی و سرعت درکشوری وسیع همانند ایران قابل استفاده باشد. برای این ترابری باید ازهواپیما و ترجیحا هلی کوپترهای موجود در کشور (ارتش یا هلال احمر)استفاده نمود. بهتر است حتی الامکان در این گونه موارد، طراحی طوری انجام شود که از وسایل ترابری هوایی هلال احمر استفاده گردد تا زمان طلایی امداد و نجات از دست نرود. برای این منظور سر پناه باید الزاما بصورت چادر در نظر گرفته شود و با توجه به نوع هلی کوپتر های هلال احمر (مدل ۲۰۵) حداکثر وزن هر محموله ۸۰۰Kg بیشتر نباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.