مقاله تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی واحد B2 گاوشان شهرستان کامیاران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی واحد B2 گاوشان شهرستان کامیاران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی واحد B2 گاوشان شهرستان کامیاران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی واحد B2 گاوشان شهرستان کامیاران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل دیدگاه کشاورزان نسبت به اجرای شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی با استفاده از مدل SWOT (مطالعه موردی واحد B2 گاوشان شهرستان کامیاران) :

تعداد صفحات :۲۴

شبکه‌های‌ آبیاری و زهکشی معمولاً با مشکلات عدیده‌ای ‌‌در مراحل مختلف طراحی، اجرا و بهره‌برداری مواجه می‌باشند که ‌‌نه تنها باعث کاهش کارایی ‌و حتی تخریب سازه‌های آن گردیده، بلکه بازسازی آن‌ها را نیز مشکل و غیر‌اقتصادی می‌نماید. این موضوع از دغدغه‌های اصلی برنامه‌ریزان امور آب کشور بوده و تاکنون اقدامات مختلفی در مدیریت بهینه ‌شبکه‌های آبیاری صورت گرفته است، اما اغلب این اقدامات به‌دلیل فقدان جامع‌نگری‌ از موفقیت چشمگیری ‌برخوردار نبوده‌اند. هدف اصلی این پژوهش ارزیابی عملکرد شبکه‌های‌ آبیاری و زهکشی واحد عمرانی B2‌ گاوشان ‌در شهرستان کامیاران از دیدگاه اعضای تعاونی‌های آب‌بران بود. اطلاعات اولیه برای تنظیم پرسشنامه با تکنیک ارزیابی مشارکتی روستایی (PRA‌) جمع‌آوری و بر اساس مدل SWOT تحلیل گردید که ۱۲ نقطه قوت، ۱۰ نقطه ضعف، ۸ فرصت و ۱۰ تهدید رتبه‌بندی و بر اساس آن ۲۴ راهبرد ارائه شد. یافته‌ها نشان داد که عوامل درونی (نقاط قوت و ضعف) نسبت به عوامل بیرونی (تهدیدها و فرصت‌ها) از امتیاز وزنی بیشتری برخوردارند، به‌طوری که نقاط قوت با میانگین امتیاز وزنی ۹۷/۳ بیشترین و فرصت‌ها با میانگین امتیاز وزنی ۳۶/۳ کمترین امتیاز وزنی را به خود اختصاص داده‌اند. همچنین، امتیاز وزنی نقاط قوت بیشتر از نقاط ضعف است که نشان دهنده تأثیر مثبت معیارهای مرتبط با آن بر پروژه است .اما امتیاز وزنی تهدیدات بیشتر از فرصت‌هاست که نشان دهنده تأثیر منفی معیارهای مرتبط با آن بر پروژه است. بر اساس یافته‌ها راهبرد تنوع‌بخشی (ST) بهترین روش در بهینه‌سازی و توسعه متعادل عملکرد شبکه آبیاری شناخته شد و می‌بایست در اولویت قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.