مقاله بررسی کیفیّت پساب صنایع غذایی استان همدان (مطالعه موردی: شرکت خوش نوش)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیّت پساب صنایع غذایی استان همدان (مطالعه موردی: شرکت خوش نوش) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیّت پساب صنایع غذایی استان همدان (مطالعه موردی: شرکت خوش نوش) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیّت پساب صنایع غذایی استان همدان (مطالعه موردی: شرکت خوش نوش)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیّت پساب صنایع غذایی استان همدان (مطالعه موردی: شرکت خوش نوش) :
تعداد صفحات :۱۲
صنایع غذایی از جمله صنایعی است که از نظر میزان تولید محصول، مقدار مصرف آب و تولید پساب سهم عمدهای را به خود اختصاص میدهد و جزء صنایع مهم کشور محسوب میشود .شرکت خوش نوش یکی از صنایع بزرگ غذایی مستقر در شهر همدان میباشد که پساب خود را پس از تصفیه وارد رودخانه جورقان کرده و در نهایت برای آبیاری زمینهای کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. این پژوهش با هدف بررسی کیفیت پساب خروجی این شرکت و مقایسه آن با استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان جهانی بهداشت و آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا مورد مطالعه قرار گرفت. طی این پژوهش یک ایستگاه که محل خروج پساب از کارخانه و ورود به رودخانه جورقان بود، انتخاب گردید و پارامترهای pH, TSS, TDS, COD, BOD5, Total coliform و کلیفرم مدفوعی مورد بررسی قرار گرفت.نتایج حاصل از نمونهبرداری از ایستگاههای مطالعاتی نشان داد که با سطح اطمینان ۹۵ % بین فاکتور pH و حد استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست تفاوت معنیداری وجود دارد و بین سایر فاکتورهای مذکور و حد استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست تفاوت معنیداری وجود ندارد. با سطح اطمینان ۹۵ % بین فاکتور TDS و حد استاندارد سازمان جهانی بهداشت و نیز آژانس حفاظت محیط زیست آمریکا تفاوت معنیداری وجود دارد. همبستگی بین فاکتورهای شیمیایی و میکروبی در شرکت خوش نوش نشان داد که تنها بین فاکتورهای BOD5 با COD و pH و همچنین بین فاکتورهای کلیفرم کل با pH با سطح اطمینان ۹۵ % رابطه معنیداری وجود دارد. در حالیکه بین سایر فاکتورها هیچگونه رابطه معنیداری وجود نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.