مقاله بررسی ژنوتیپهای نخود زراعی در شرایط آبی و دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ژنوتیپهای نخود زراعی در شرایط آبی و دیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ژنوتیپهای نخود زراعی در شرایط آبی و دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ژنوتیپهای نخود زراعی در شرایط آبی و دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ژنوتیپهای نخود زراعی در شرایط آبی و دیم :
تعداد صفحات :۱۶
این تحقیق به منظور ارزیابی تأثیر تنش خشکی در بیست ژنوتیپ نخود زراعی از طریق بررسی صفات اکوفیزیولوژیک در شرایط مزرعهای انجام شد. کشت مزرعهای در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات دیم سرارود کرمانشاه در دو شرایط جداگانه آبی و دیم و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. عملکرد وصفات تعداد دانه در نیام، تعداد دانه در بوته، تعداد نیام در بوته، وزن هزار دانه، شاخص سطح برگ، فاصله پایینترین نیام تا سطح خاک، تعداد شاخه اصلی، ارتفاع شاخه اصلی، تعداد روز تا گلدهی و رسیدگی و شاخص برداشت در هر آزمایش به طور جداگانه اندازهگیری شدند و شاخصهای مقاومت به خشکیSSI MP, MH, YSI, YI, GMP, TOL, STI, بر پایه عملکرد دانه در شرایط آبی و دیم محاسبه شدند. نتایج نشان داد که مقادیر صفات مورد بررسی در آزمایش دیم، کاهش قابل ملاحظهای نسبت به آزمایش آبی داشتند. تعداد روز تا رسیدگی و فاصله پایینترین نیام تا سطح خاک، به ترتیب بیشترین همبستگی مثبت و منفی را با عملکرد نشان دادند. در بین شاخصهای مقاومت به خشکی، شاخصهای MP, MH, GMP, STI, به عنوان بهترین شاخصها در گزینش ژنوتیپهای مقاوم به خشکی معرفی شدند. تجزیه خوشهای ژنوتیپهای مورد مطالعه بر اساس صفات یاد شده، نشاندهنده طبقهبندی آنها به چهار گروه عمده بود که سه ژنوتیپ شماره آزاد، ILC.482 وILC.1799 در یک گروه جای گرفته و معرف ژنوتیپهای مقاوم به خشکی بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.